Svaštara

Emir Ganić ponovo ljubi: Nakon razvoda, sreću pronašao sa lijepom doktoricom Delilom Softić

Emir Ganić ranije je bio u braku sa Irmom Lugušić, kćerkom legendarnog golmana Envera Lugušića.

Gala svadbi tada je prisustvovalo oko 580 gostiju, među zvanicama su bile brojne poznate javne bh. ličnosti, na svadbeno veselje potrošila se basnoslovna suma novca… No sreća nije potrajala

Ako je suditi po fotografijama koje se mogu vidjeti na društvenim mrežama, Emir Ganić, izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology i sin bivšeg člana Predsjedništva Republike BiH, ponovo je sretno zaljubljen.

Ovoga puta sreću je pronašao sa doktoricom Delilom Softić, a na društvenim mrežama nedavno je objavio i njihovu zajedničku fotografiju sa jedne zabave.

Delila se ranije bavila manekenstvom, a ovdašnjoj javnosti je poznata i kao Miss Fashion TV iz 2006. godine, dok je 2014. proglašena za Miss World Sport Sochi.

Zaposlena je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, specijalizirala je dermatovenerologiju, a bavi se i estetskom medicinom.

Emir Ganić ranije je bio u braku sa Irmom Lugušić, kćerkom legendarnog golmana Envera Lugušića. Gala svadbi tada je prisustvovalo oko 580 gostiju, među zvanicama su bile brojne poznate javne bh. ličnosti, na svadbeno veselje potrošila se basnoslovna suma novca… No sreća nije potrajala.

Možda će ovoga puta biti drugačije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh