Svaštara

OVO JE ŽENA KOJA JE NASTRADALA U AUTOBUSU SMRTI KOD VENECIJE: Velika tuga, bila u 6 mjesecu trudnoće, krenula na medeni mjesec, SUPRUG SE I DALJE BORI ZA ŽIVOT

Mladi bračni par iz Splita nalazio se u autobusu koji je sletio sa nadvožnjaka kod Venecije.

Antonela Perković -novi

Antonela Perković je nastradala, a Marko Baković je teško povrijeđen, ali je njegovo trenutno stanje stabilno, potvrdili su za 24sata iz vlade Hrvatske.

Hrvatski mediji navode da su se Antonela i Marko vjenčali se prije dvadesetak dana i da su Veneciju izabrali kao odredište za svoj medeni mjesec. Indeks nezvanično navodi da je Antonela bila u šestom mjesecu trudnoće.

Marko se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici u Venetu.

Teška saobraćajna nesreća, podsjetimo, dogodila se u utorak u 19.45 u naselju Mestre na samo devet kilometara od centra Venecije. Autobus s turistima udario je u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku nakon čega se prevrnuo i pao sa nadvožnjaka visokog 10-ak metara na krov.

Do sada je identiikovano osam od 21 žrtve među putnicima autobusa.

Sedam žrtava su žene dok je osma dječak od godinu i po. Većina su mladi ljudi. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh