Svaštara

Ovo su tri najurednija horoskopska znaka

Neki horoskopski znakovi uredniji su od drugih

Čišćenje - abcglassprocessing.co.uk/Printscreen

Iako bismo svi za sebe voljeli reći da smo uredni ljudi, znamo da to nije uvijek slučaj.

Istina je da neki ljudi stvarno ne mogu funkcionirati okruženi i najmanjim neredom, a opet, tu su i oni koji nemaju problem s činjenicom da prljavo suđe prenoći u sudoperu ili da se prašina sakuplja po ormarićima.

Astrolozi kažu da utjecaj na to koliko ćemo biti uredni ili neuredni ima i naš horoskopski znak.

U nastavku smo izdvojili tri znaka koja su, ako ćemo vjerovati zvijezdama, najurednija.
Djevica

Za djevice je riječ uredne možda i preslaba. One su opsjednute čistoćom. Vole da je sve organizirano, na svom mjestu i apsolutno čisto. U takvoj okolini najbolje funkcioniraju. Čak i ako se pojavite nenajavljeno na vratima horoskopske djevice, nećete uloviti nered u njenom domu.
Bik

Bikovi su jako angažirani oko vlastitog izgleda, a situacija nije nimalo drugačija kada je u pitanju njihov dom. Oni se jednostavno ne mogu opustiti ako je oko njih sve u neredu. Zato paze da sve uvijek izgleda lijepo i uredno. Jedan od razloga je taj što ne žele drugima dati priliku da ih ogovaraju zbog nereda.
Jarac

Jarčevi su predani i marljivi oko svega što rade, a situacija je jednaka kada je u pitanju njihov dom. Imaju snažnu želju da sve u njihovom stanu ili kući bude organizirano i na svom mjestu. Odbijaju dopustiti da bilo što pod njihovom kontrolom ostane u haosu. prenosi avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh