Svaštara

Manekenka traži muža koji zarađuje više od 190.000 eura: Ali to nije sve…

“Nije da sad tražim starije, razvedene muškarce, ali ipak više volim da nisu oženjeni i da nemaju djecu”

Manekenka i influenserica Kloi Amor otkrila je svoje strategije u potrazi za budućim partnerom, a na spisku za idealnog muškarca nalazi se brdo stavki, među kojima prednjači finansijski moment.

Želi da na prvom sastanku odmah eliminiše one “neuredne, lažove, nepoštene i željne provoda”. Otkrila je i da ima posebnu taktiku kojom “nedostojne” udvarače rješava po kratkom postupku. U obzir dolaze samo oni koji zarađuju koliko i ona ili više, dakle, godišnja plaća da im bude 206.058 dolara, odnosno oko 193.000 eura, prenosi Super žena.

Manekenka na Instagramu ima skoro milion pratilaca, a pohvalila se da sama zarađuje više od 20.000 dolara mjesečno. Vjeruje u to da su finansije njenog budućeg partnera ključne i finansijska sigurnost joj je veoma važna, pa se češće odlučuje za zrelije, starije muškarce.

– Nije da sad tražim starije, razvedene muškarce, ali ipak više volim da nisu oženjeni i da nemaju djecu – priznala je Kloi, ne mareći što je zbog ovoga mnogi osuđuju.

Na spisku onoga što muškarac mora da ima je i da zna dobro da sluša i komunicira, da bude poseban i da se zbog njega osjeća poželjno i sigurno. Također, mora da bude odgovoran za svoje greške i da prizna kada nije u pravu. Mora imati taman preplanuli ten, treba da ide u teretanu, da bude samouvjeren, pametan, zabavan, emotivan, da zna dobro da se ljubi, da je pun razumijevanja, da ne osuđuje, da ima seksualno iskustvo i da nema predugu kosu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh