Svaštara

IZNENADA PREMINULA POZNATA FITNES INFLUENSERICA U 33. GODINI: SEDAM DANA SE BORILA ZA ŽIVOT

Poznata brazilska influenserica Larissa Borges, preminula je u ponedeljak, 28. augusta, u 33. godini nakon dvostrukog srčanog zastoja.

Larissa Borges - hayat

Larisa je preminula u bolnici, gdje je prethodno bila hospitalizovana sedmicu dana.

Tužne vijesti je na Instagramu potvrdila i njena porodica.

Bol zbog gubitka nekog ko je bio toliko mlad i toliko ljubazan je ogromna. Naša srca su slomljena, a čežnja koju osjećamo neopisiva – piše u saopćenju.

Porodica je dodala i da se Larisa hrabro borila za svoj život.

Lokalni mediji pišu da je ova fitnes instruktorica hospitalizovana 20. augusta nakon što je doživjela srčani udar dok je putovala u gradić Gramado. Ubrzo nakon hospitalizacije je upala u komu, a potom je doživjela i drugi srčani zastoj, nakon čega je i preminula.

Uzrok njene smrti nije jasan, ali je preliminarna istraga pokazala da je možda bila u alkoholisanom stanju u trenutku kada je dobila srčane probleme. Njeno tijelo je trenutno na obdukciji.

Postoji izveštaj o potencijalnom konzumiranju narkotičkih supstanci, pomešanih sa alkoholnim pićima. Tijelo je poslato na obdukciju. Pokušaćemo da laboratorijskim testovima utvrdimo koje je supstance eventualno konzumirala – rekao je istražitelj Gustavo Barselos o istrazi koja je u toku. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh