Svaštara

PUN MJESEC U ZNAKU VODOLIJE 1. AVGUSTA: Ovnu donosi sreću, Lava čeka BRAK ILI RASKID, a oni će imati NAJVEĆE PROMJENE

Pun Mjesec u znaku Vodolije očekuje nas 1. avgusta. Pošto lunarni ciklus traje 29,5 dana, to znači da ćemo u avgustu imati još jedna i to 30. avgusta (plavi mjesec u znaku Riba). Oba će biti bliže Zemlji, što znači da ćemo jače osjetiti njihove efekte.

Cvjetni pun Mjesec - Infpult.info

Dva puna Super Mjeseca u istom mjesecu ukazuju na snažnu želju da se oslobodimo, pustimo i ostavimo sve što više ne rezonuje sa našim bićem, piše foreverconscious.com. U septembru 2023. osjećaćemo se oslobođeni zbog toga i stvaraćemo prostor (fizički i emocionalno) za nešto bolje.

Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta je savršena ulazna tačka za ovo putovanje. Sadrži slatku, isceljujuću vibraciju, koja nas vodi da se nežno i s ljubavlju pripremimo da se oslobodimo svega što je teško. Vjerovatno ćemo osjetiti snažne isceljujuće vibracije, posebno kada je u pitanju naše srce.

Ova energija koja isceljuje srce će se dalje intenzivirati kako je Venera, planeta ljubavi, duboko retrogradna. Možemo osjetiti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izbijaju na površinu. Možda se osjećamo posebno osjetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno prije punog meseca, osjetićemo veliko olakšanje kada prođe.

Vodolija je prozračan, racionalan znak, što znači da će energija biti koncentrisana oko naših glava. Možda nam je teško izaći iz glave. Iako može biti izazovno, neophodno je zastati i saslušati šta misli imaju da nam kažu.

Zapisivanje stvari ili razgovor sa prijateljem može doneti olakšanje. Energija Vodolije može nam pomoći da stvari sagledamo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo donijeli najbolju odluku za budućnost. Naravno, proces nije uvijek tako uredan, ali znajte da imate isceljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj Pun Mjesec podržati vaše putovanje, posebno ako postoji nešto što morate da napustite u svom životu. Snažno vrijeme za čišćenje i resetovanje vašeg sistema!

Koristite njegovu energiju da očistite, detoksikujete i izbacite negativne misli iz svog bića.

Ovaj prvi pun Mjesec će se poklopiti sa retrogradnom Venerom, a to nam donosi mnogo upozorenja u ljubavnim odnosima, te će neki znakovi horoskopa morati da vode računa više od ostalih. Pogledajte astrološku prognozu za svoj horoskopski znak i utvrdite da li ćete biti među sretnicima.

OVAN

Vama prvi pun Mjesec u avgustu definitivno donosi sreću! Imaćete uspjeh na društvenom planu i čekaju vas uzbudljivi događaji u budućnosti.

Ako ste slobodni, imaćete sreće u upoznavanju novog potencijalnog partnera.

BIK

Bikovima sledi vrijeme za uspjeh i za osvjetlavanje obraza. Vas čeka profesionalni uspjeh i napredak u karijeri. Mogli biste da dobijete ponudu za posao, pa stiže vrijeme za postizanje svih ciljeva. Sreća je pred vratima.

BLIZANCI

Blizancima dolazi vrijeme za avanture, kao i za putovanja na daleka mjesta. Isplaniraćete za naredni period putovanje svog života. Blizanci koji se bave društvenim naukama se nalaze na životnoj i poslovnoj raskrsnici.

RAK

Rakovima stiže vrijeme iskušenja. Razgovarajte s voljenom osobom ako ste nezadovoljni odnosom prije nego što ga konačno raskrstite. Ako ste sretni u vezi, vrijeme je da je podignete na viši nivo. Dobar je period za ulaganja.

LAV

Lavovima sledi vrijeme odluke kada je u pitanju ljubavni plan. Nesretne veze se završavaju raskidom ili razvodom, dok će sretne veze biti u cvatu, pa će neke biti krunisane brakom ili vjeridbom. Ako ste slobodni, nemojte izbjegavati sastanke naslepo.

DJEVICE

Djevicama sledi nova životna dinamika u karijeri, pa će mnogi dati otkaz i započeti novi karijerni put, bilo kod novog poslodavca, bilo kao samostalni preduzetnici. Ravnoteža između poslovnog i privatnog života vam je malo narušena. Vodite računa o ishrani.

VAGA

Ovo je najvažniji pun Mjesec za Vage samce. Moći ćete da uđete u novu vezu, pa nemojte izbegavati druženja, kao ni upoznavanja. U velikom društvu naći će se neko za vas.

ŠKORPIJA

Škorpije će biti okupirane porodicom i domom. Sledi vam promjena, bilo u vidu selidbe, bilo u vidu kupovine nekretnine ili renoviranja doma. Javiće vam se član porodice s kojim se dugo niste čuli.

STRIJELAC

Strijelčevima je ovo pravi period za putovanje, jer je vrijeme da malo odmorite i regenerišete se. Ne trošite energiju na svađe, rasprave i ljude koji vam crpe sav životni elan. Bolje se okrenite ljudima koji vam prijaju.

JARAC

Jarčevi imaju sjajnu šansu da poboljšaju finansije. Možete uložiti novac, dobiti povišicu ili priliku za novi posao. Razmotrite svaku ponudu i prihvatite onu koja vam djeluje najbolje u konsultaciji s voljenom osobom kojoj vjerujete.

VODOLIJA

Vodolije su u ccentru pažnje gdje god da se pojave. Ostvariće vam se dugo željeni san i doživjećete veliki pomak u karijeri i na ljubavnom planu. Vama je odličan period za pokretanje ličnog biznisa.

RIBE

Ribe, vrijeme je za odmor. Iscrpljeni ste, a energija punog Mjeseca će vas umoriti, pa iskoristite priliku da napunite baterije. Slutnje koje imate mogu se ispostaviti kao opravdane, pa vjerujte svojoj intuiciji. Neko bi mogao da otkrije tajnu koju čuvate. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh