Svaštara

NE MOGU ZAJEDNO, A NI JEDNI BEZ DRUGIH: Ovi horoskopski znaci SE STALNO SVAĐAJU, ali ih neka MAGNETNA PRIVLAČNOST drži na okupu

Prema astrolozima, izvor sukoba leži u zvezdama

Međuljudski odnosi su veoma složeni i dinamični, oblikovani nizom faktora koji se kreću od karakternih osobina do socijalne sredine. Svaka interakcija među ljudima je jedinstvena, te postoje oni koji su kao rođeni jedni za druge, dok su neki kao “rogovi u vreći” u ljubavnom odnosu.Neki ljudi se prirodno slažu, dok drugi stalno dolaze u sukob. Ove svađe mogu biti rezultat različitih životnih stavova, komunikacijskih stilova, emocionalnih potreba, a prema astrolozima, izvor sukoba ponekad leži u zvezdama.

U nastavku otkrijte koji horoskopski parovi se stalno svađaju.

Ovan i Rak

Ovan je vatreni znak, poznat po svojoj strastvenoj i impulsivnoj prirodi. Rak, s druge strane, je vodeni znak koji ceni emocionalnu sigurnost i stabilnost. Ova dva znaka često se sukobljavaju zbog različitih pristupa životu.

Bik i Vodolija

Bik je zemljani znak koji ceni rutinu i stabilnost, dok je Vodolija vazdušni znak koji teži slobodi i inovacijama. Ova dva znaka svađaju se zbog različitih životnih prioriteta.

Blizanci i Škorpije

Blizanci su vazdušni znak koji ceni komunikaciju i socijalizaciju, dok je Škorpija vodeni znak poznat po svojoj intenzivnosti i tajanstvenosti. Ova dva znaka često se sukobljavaju zbog različitih pristupa međuljudskim odnosima.

Lav i Jarac

Lav je vatreni znak koji voli biti u centru pažnje, dok je Jarac zemljani znak koji ceni disciplinu i strukturu. Ova dva znaka dolaze u sukobe zbog različitih životnih vrednosti.

Devica i Strelac

Devica je zemljani znak koji voli detalje i organizaciju, dok je Strelac vatreni znak koji teži avanturi i slobodi. Ova dva znaka različito pristupaju životu, pa se često svađaju,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh