Svaštara

OGLASIO SE OTAC UBICE KOJI JE LIŠIO SVOJU TROJICU SINOVA: “Upravo je pukao, krio je mnogo stvari od mene”

Čed Dorman, 32-godišnji otac iz Monro Taunšipa u Ohaju, uhapšen u četvrtak nakon što je ubio svoja tri sina (3, 4 i 7), “upravo pukao”, rekao je njegov otac za “The Post” u subotu.

policija - novi

Kit Dorman (59), koji sada živi u Port Ričiju na Floridi, sa svojom suprugom Glorijom (58), rekao je da oboje “još pokušavaju da shvate” kako je Čed mogao da ubije svoju djecu, ali je i dodao – “nemamo odgovora”.

– Upravo je pukao – rekao je stariji Dorman za “The Post”.

“Nešto se dešavalo u njegovom životu sa čime više nije mogao da se nosi. Ne mogu da pričam sa njim, ne daju mi da razgovaram s njim, tako da nemam odgovore. Vjerovatno je krio mnogo stvari od mene.”

Uznemirujući snimak sa policijske kamere pokazuje trenutak kada su policajci naišli na Čeda kako mirno sjedi pored svoje puške u četvrtak popodne nakon što je upucao svoja tri sina. piše novi

Dječaci su imali 3, 4 i 7 godina.

– Pokaži mi ruke! – vikao je policajac dok je išao kroz travnato dvorište ka kući u okrugu Klermont u kojoj je 32-godišnjak ubio svoja tri dječaka.

“Ustani i idi do mene!”, nastavio je policijac.

Ali Dorman je ostao mirno da sjedi na stepeništu svoje kuće, vidi se na snimku, piše Sd.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh