Svaštara

Ova 4 znaka bolji život će pronaći u inostranstvu, zvijezde im predviđaju uspjeh daleko od kuće

Selidba je velika stvar u životu pojedinca koja uzima u obzir razne kulturne i socijalne elemente.

Putovanje - Večernji.hr

Ova odluka neke plaše, a druge ohrabruje. Određeni horoskopski znaci se fokusiraju na pozitivan ishod i postignuća koja će biti vrijedna truda, a saznanje da mogu da se snađu u nepoznatom okruženju daje im samopouzdanje da se suoče sa drugim krizama u životu, prenosi Telegraf.

Dakle, često biraju da žive u inostranstvu jer ih to prisiljava da razviju nove vještine iz nužde, što im pomaže da postanu samodovoljniji.

Astrolozi otkrivaju da četiri horoskopska znaka imaju najveće tendencije za preseljenje i uspjeh u stranoj zemlji.

1. Ribe

Ribe su po prirodi radoznale, te uvek osećaju kako im je suđeno da istražuju nadaleko i naširoko, da napuste svoje lokalno gnjezdo i „odlete“. Često ne osećaju pripadnost u mjestu rođenja.

Kada se odluče na ovu odluku, oni uopšte ne razmatraju prepreke na putu. To je zato što su po prirodi impulsivni i hrabri; ništa ih ne može zaustaviti kada im briljantna ideja padne na pamet.

Čak i kada naiđu na teške situacije u novoj zemlji, hrabro će se uhvatiti u koštac sa njima, ne žaleći ni najmanje zbog svoje odluke.

Ovi neustrašivi putnici čine svet raznovrsnijim mjestom tako što svakodnevno razmjenjuju i prihvataju nove kulture.

2. Vodolija

Ovaj vazdušni znak nije predodređen da živi na istom mjestu cijeli život. Vodolije su avanturisti, a želja za lutanjem važna je komponenta njihove duše.

Često zamišljaju kako putuju kroz različite države, uče jezike, isprobavaju novu hranu i postaju bolji.

Za njih dom nije određena lokacija, jer oni grade krug prijatelja gde god bili. Štaviše, Vodolija živi ne samo u sadašnjosti, već je jednim delom i u budućnosti.

Dakle, čak i kada se čini da je njihova odluka da se presele u inostranstvo ishitrena, oni imaju viziju kako će njihov život biti divan kada je ostvare.

3. Lav

Ovaj vatreni znak često osjeća da je njihova sudbina daleko, a zemlja koja je trebalo da bude njihov dom jednostavno nije ona u kojoj su rođeni. Dakle, Lav pokušava da zamisli miran, ali moćan svet.

Ako nije u stanju da postane živo otelotvorenje sopstvenih ideala, ovaj vatreni znak može se osećati neautentično. Lavovi imaju veliko srce i žarko žele da promene život drugih ljudi.

Kad se presele u inostranstvo, na umu imaju samo prijatne vizije za bolje sutra.

4. Škorpija

Škorpija je najnekonvencionalniji horoskopski znak.

Koliko god da osobe rođene u ovom vodenom znaku uživaju u ljudima, teško im je da nađu grupu u koju se u potpunosti uklapaju. Zbog toga su Škorpije oduvek zamišljale kako bi neka nova zemlja odgovarala njihovoj ličnosti bolje od one u kojoj su rođeni.

Ukoliko im se ikada pruži prilika da studiraju na stranom univerzitetu ili rade u inostranstvu, Škorpije će biti oduševljene.

Takođe, Škorpije će vjerovatno željeti da žive u što više različitih zemalja tokom svog života.

Nikada nije jednostavno reći zbogom svom rodnom mestu, gde imate svu svoju porodicu, prijatelje i familije. Ipak, ovi horoskopski znaci se ne plaše da se izlože i traže ono što žele. Dakle, za kratko vrijeme će sebi isklesati život, prenosi „Pinkvilla„.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh