Svaštara

PAKLENI JUN JE PRED NAMA: Ovo je detaljna vremenska prognoza, temperatura će ići i DO…

Vrijeme nas nije baš poslužilo u maju, imali smo svega nekoliko pravih majskih dana sa suncem i vedrim nebom, ali jun je sve bliže i sudeći prema vremenskoj prognozi, očekuje nas svega nekoliko kišovitih dana. U prvim danima juna nas očekuje skoro 30 stepeni, temperatura će se kretati u prosjeku oko 28 stepeni.

Vrućina - BHRT

Tokom prvog vikenda juna nas očekuje blago zahlađenje koje će biti praćeno pljuskovima i grmljavinom. Takvo loše vrijeme će se razvući do sredine te nedjelje, do otprilike četvrtka 8. juna kada se ponovo razvedrava i počinje lijepo vrijeme.

Od tog datuma se očekuje postepeni rast temperature sa lijepim danima. U drugoj nedjelji juna moguća je kiša samo jedan dan, a onda nas do kraja mjeseca očekuju pravi sunčani, ljetnji dani.

Prvog dana ljeta, 21. juna, očekuje se 29 stepeni, a do kraja mjeseca će živa u termometru preći podeljak sa 30 stepeni. Ne bi trebalo da bude kiše, a temperatura neće padati ispod 28 stepeni. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh