Svaštara

Za jedan horoskopski znak maj će biti izuzetno sretan: Doživjet će poslovne uspjehe i dobru zaradu

Astrolozi tvrde da će Ovan ovog proljeća imati najviše potencijala ostvariti mnogo dobrih prilika u području financija.

Uz trud i angažman na poslu i u projektima posvetit će se rješavanju finansijskih problema. Pošto je ozbiljan pristup poslu važna karakterna osobina ljudi rođenih pod ovim znakom, plan će vjerojatno biti ostvaren.

Ovan bi u maju trebao potražiti mogućnosti za poboljšanje jer je ovo najbolje vrijeme za ostvarivanje profita. No važno je da ako se pojavi prilika, odmah ne podlegnete velikim troškovima i nepotrebnim kupovinama.

Ovan je jedan od najvatrenijih znakova.

Za njega su tipične karakterne osobine: harizma, inicijativa, odlučnost, energija, samopouzdanje, hrabrost, snažna volja i neovisnost.

Kao prvi znak zodijaka Ovnovi vole inicirati i potpuno se posvetiti poslovnim aktivnostima, zbog toga se često smatraju liderima. Ovo je djelomično zbog utjecaja Marsa kao planeta želje, akcije i vatre, piše Story.hr.

Mars je povezan s osobinama Ovna. Njegov element je vatra, njegov simbol je Ovan. Poznati su po svojoj vatrenoj i brzopletoj energiji. Često troše svoj novac jednako brzo kao što su ga i zaradili.

Njihova impulzivna potrošnja može ih dovesti do čestog finansijskog pada. Zbog toga često preispituju svoje kupovine što ih čini kraljicama povratka na financijske zelene grane.

Međutim, kada razmotre financije i posvete se štednji novca, osvijeste se koliko je važno uštedjeti ili pametno uložiti, tada mogu ostvariti veliki uspjeh. Baš ovakva energija može očekivati Ovna u svibnju. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh