Svaštara

OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE U MAJU PREŽIVJETI PAKAO: Pavel Globa kaže da ih čeka KATASTROFA

Poznati ruski astrolog Pavel Globa koji uvek daje precizne astrološke prognoze, istakao je da će Bik i Jarac imati veoma težak mjesec maj.

Merkur je retrogradan, a Pluton u Vodoliji, ali Pavel Globa objašnjava da će predstojeći mesec posebno biti težak za dva horoskopska znaka.

BIK
Budite oprezni i mudri! U maju ćete se naći na tapetu zavidnih ljudi i sasvim sigurno vas očekuju žestoki konflikti sa njima. Zli jezici bi mogli da vas liše reputacije, a do te mjere bi mogli da utiču na vaš život da postoji mogućnost da čak ostanete i bez posla ili nekog planiranog projekta, te da uništite odnos sa rođacima ili voljenim osobama.

JARAC
Već nekoliko nedelja iza vas je veoma izazovan period, pa je moguće da ste počeli da tražite utjehu u lošim navikama. U maju će te navike dostići vrhunac i biće vam veoma teško da se vratite na pravi put. Obavezno potražite pomoć ukoliko imate problema sa prihvatanjem stvarnosti i prevazilaženjem problema, te bežite u samodestrukciju. Poslije bi moglo da bude prekasno!

Takođe, ovaj poznati astrolog otkrio je početkom godine da će u 2023. godini Blizanci, Rakovi i Škorpije imati sreće na finansijskom planu. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh