Svaštara

Ljubaznost i lijepi maniri ne izlaze iz mode: Principi žena koje plijene pažnju gdje god se pojave

Postoje žene koje jednostavno zrače šarmom i harizmom te svojom pojavom privlače pažnju, ne samo pripadnika muškog pola već i žena, gdje god da se pojave.

zena - Novi

Te žene posjeduju određene osobine koje su jako cijenjene i vode računa o svom ponašanju. Žene koje sa lakoćom privlače pažnju gdje god da se pojave se pridržavaju sedam principa. Pogledajmo o kojim principima se radi.

1. Uvijek su ljubazne; Kada je žena ljubazna ona tada ističe svoju ljepotu, gracioznost i ženstvenost. Ove žene su jako ljubazne prema svima i uvijek su spremne ponuditi svoju pomoć drugima. 2. Vode računa o izgledu; Lijepo držanje i siguran hod bez naglih pokreta i trzaja čine da žena izgleda graciozno.

Žena mora da vodi računa o svom tijelu, svojim pokretima i svom držanju. To ima pozitivan uticaj na njeno samopouzdanje i samopoštovanje. 3. Lijepi maniri; Lijepi maniri su nešto sa čim bi svaka žena trebala biti upoznata jer su lijepi maniri nešto što se ako cijeni i nikada ne izlazi iz mode.

Žene sa lijepim manirima ne viču, nisu grube prema drugima ni bezobrazne. 4. Vode računa o svom oblačenju; Prava dama neće otići u pozorište u patikama i pocijepanim hlačama, niti će otići na izlet u prirodu u salonkama i koktel haljini.

Ona se uvijek pristojno oblači i vodi računa da njena odjeća nije provokativna. 5. Dobar je slušalac; Ove žene su jako zanimljivi sagovornici i jako dobri slušaoci. Nikada vas neće prekidati dok govorite i uvijek će do kraja saslušati ono šta imate za reći.

One nikada ne započinju svađu niti se trude da dokazuju da su u pravu. 6. Osmijeh; Nasmijane žene su uvijek privlačne drugima. Smrknute i ljude žene nikome nisu privlačne, zato ako želite privući pažnju nabacite osmijeh na lice. 7. Sposobnost da cijenite sebe; Ove žene cijene sebe i vode računa o sebi.

One ne štede na sebi ni novac ni vrijeme i uvijek se trude da priušte sebi ono što im srce želi. Oni znaju svoju vrijednost i ne dozvoljavaju nikome da ih podcjenjuje,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh