Svaštara

Jedan horoskopski znak imat će najviše sreće u ljubavi 2023, mogući brak, nova veza ili proširenje porodice

Za neke će 2023. donijeti uspjeh na poslu, neko će se suočiti sa ozbiljnim životnim problemima, a jedan znak imaće posebno sreće u ljubavi.

Horoskopski znak koji će u 2023. godini imati najviše sreće u ljubavi jeste Strijelac. Sklon avanturi i promjenama, Strijelac ove godine može uploviti u mirnu luku, piše Sensa.

Magično su privlačni, spremni za nova poznanstva, a imat će želju da se povežu sa drugima na dubljem nivou.

Moguće je da će, prema astrolozima, imati više prilika za romansu. Ali Strijelac se u 2023. godini posvećuje miru i stabilčnosti u sferi ljubavi.

Moguće je da će neki Strelčevi započeti ozbiljnu ljubavnu vezu, neki koji su dugo u odnosu mogu osnovati brak, a neki se možda odlučiti i za zajednički život ili proširenje porodice.

Iako će romantične zvezde u 2023. biti naklonjene Strijelčevima, tokom leta treba biti oprezan pod retrogradnom Venerom koja je tu od 22. jula do 3. septembra.

Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite.

Bez obzira kakva vas ljubavna priča ili odluka čeka – za Strelca će 2023. godina biti super romantična!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh