Svaštara

Kako se znakovi zodijaka nose sa teškim vremenima: Ko je majstor planiranja, a ko pokušava da popravi svijet

Tuga - Shutterstock

Koliko god svako od nas da se trudi, naši životi nisu uvek ispunjeni radošću i pozitivnošću. Ponekad se dešavaju stvari za koje ne možemo da se pripremimo, posle kojih se osećamo razoreno i izgubljeno.

Držanje visoko podignute glave tada može da bude veliki izazov, jer sve što želimo jeste da se uvučemo u krevet i plačemo.

Ali možemo i da naučimo kako da prebrodimo teška vremena, i to zahvaljujući astrologiji. Naši horoskopski znaci, prema pisanju „Your Tango“, nam pružaju dobar uvid u ponašanje i mogu da nam daju korisne informacije o tome kako da pristupamo našim najmračnijim danima.

Ovan

Kada stvari postanu teške, Ovan postaje još teži.
Osjećate se frustriranim pred teškoćama i rešavate svoje probleme direktno. Imate sposobnost da shvatite šta vam je potrebno da biste prevazišli nevolje. Svoju energiju i organizacione sposobnosti usmeravate na postizanje pozitivnog ishoda.

Bik

Bik cijeni dosljednost i kontrolu.

U teškim vremenima, borite se sa razočaranjem kada stvari ne ispadnu onako kako ste se nadali. Pronaći ćete utehu u svojim prijateljima i voljenima tokom teških vremena, pa se oduprite želji da se povučete u sebe. Nabavite udobnu hranu i prepustite se procesu lečenja.

Blizanci

Dualistička priroda Blizanaca može dovesti do toga da se smrznu u vremenima krize dok se bore da izaberu koju od svojih ličnosti da slede. Ovo mesto neaktivnosti usporava zarastanje rana.

Koristite svoju kreativnost i intelekt da rešite probleme. I ne bežite od svoje društvene prirode. Povratak na poznati put omogućiće vam da poboljšate raspoloženje.

Rak

Osetljivi i intuitivni Rak će se povući u svoj siguran prostor kako bi se nosio sa izazovima.

Ne volite da delite previše lični život, posebno kada još pokušavate da sami shvatite stvari. Nemojte se stideti ako vam treba neko vreme da se sklonite. Možete ponovo preuzeti uzde onda kada se osetite spremni.

Lav

Lav se ponosito suprotstavlja teškoćama.

Poput Ovna, i vi se suočavate sa svojim problemima, ali često možete da zaglibite dok se pitate kako ste uopšte dospeli u tu situaciju. Umesto da brinete o prošlosti, usmerite svoj stav o mogućnostima i fokusirajte se na prevazilaženje ovih teških vremena.

Djevica

Djevica je perfekcionista i ponaša se praktično u svim scenarijima.

Ali to ne znači da morate sve sami da radite. Traženje podrške nije znak slabosti i svima nam je potrebna pomoć u teškim vremenima.

Umesto da kritikujete sebe i pokušavate da se sami izborite sa problemom, tražite utehu u onima kojima je stalo da vam pomognu da vam olakšaju teret.

Vaga

Vaga je stručnjak za izbegavanje sukoba i očuvanje mira, ali ponekad su neravnoteže u životu neizbežne.

Nelagodnost zbog neharmoničnih aspekata života ponekad može da dovede do toga da se sakrijete od svojih nevolja radije nego da se suočite s njima. Ali imate moć da vratite ravnotežu i trebalo bi da se oslonite na ovu sposobnost tokom komplikovanih vremena.

Škorpija

Škorpija je kompleksno biće sa puno dubokih emocija, pa teškoće osjećaju veoma intenzivno.

Borite se sa poverenjem, a kada vam se svet okrene naglavačke, često dovodite u pitanje one oko sebe. Budite sigurni u odnose koje ste izgradili. Vaši prijatelji vam čuvaju leđa. Oslonite se na svoju otpornost i zapamtite da će mračni dani proći.

Strijelac

Strijelac je sjajan u izražavanju svojih osećanja, a to će im izuzetno pomoći u izlečenju.

Razgovor o onome što se dogodilo pomoći će vam da prihvatite i nastavite dalje. Dozvolite svom optimizmu da sija i verujte da će stvari uspeti. Samo nemojte biti nestrpljivi – za dobre stvari je potrebno vreme!

Jarac

Jarac je stručnjak za planiranje, pa čak i u teškim vremenima može da razmišlja o stvarima na logičan, sistematičan način.

Međutim, ponekad svo planiranje na svetu ne može da kontroliše način na koji život ide. Nemojte biti previše strogi prema sebi ako teška vremena potraju. Dajte sebi pauzu i pokušajte ponovo kada se stvari smire.
Vodolija

Vodolija se oslanja na svoj intelekti i prihvata izazov.

Ne nosite se dobro sa emocionalno nabijenim situacijama i možda razmišljate previše klinički kada su na delu teška vremena. Može da vam bude primamljivo da pokušate da „popravite“ svet, ali ništa se neće poboljšati prvo ne pomognete sami sebi.

Ribe

Ribe su empatične i odlično slušaju, tako da će se svi oko njih prirodno oslanjati na njih kada prolaze kroz težak period.

Imate tendenciju da se fokusirate na isceljenje kolektiva, ali iako vas to čini onim prijateljem koji će svakoga da podrži – to mora da ima svoju granicu. Da biste pomogli drugima, prvo morate da pomognete sebi, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh