Svaštara

Ljubavni horoskop: Ova tri znaka će se ludo zaljubiti do kraja godine

Ova zima donijet će mnogima poslovne probleme i finansijske turbulencije, ali će nekima barem na ljubavnom polju cvjetati ruže.

Horoskop - Espreso.rs

Naime, do početka 2023. godine neke bi trebalo da pogodi Kupidonova strelica, pa će se zaljubiti do ušiju. Iako se možda nisu tome ni nadali, osjetit će leptiriće u stomaku, uzlet i ljubavne strasti, a libido bi im mogao biti snažniji nego ikad Astrolozi otkrivaju da će zvijezde u ljubavnom smislu biti posebno naklonjene određenim znakovima.

Škorpija
Strastvene i vatrene Škorpije ove će zime osjetiti plamen ljubavi snažnije nego ikad ranije. Iako možda već misle da su iskusili ljubav svog života i prošli sve što se na ljubavnom planu može doživjeti, to će se pokazati kao netačno.

Ove zime u život bi mogla da im ušeta osoba koja će ih u trenu osvojiti i izgledom i karakterom, a moglo bi doći i do zabranjenih afera. Ništa Škorpije neće spriječiti da se zaljube ove zime.

Strijelac
Inače skloni avanturi, Strijelci će ove zime osjetiti plamen prave, nježne ljubavi. Iako su inače skloni promiskuitetu i lako prelaze sa cvijeta na cvijet, do Nove godine bi mogli da se zaljube istinski i duboko i neće ih zanimati niko osim te jedne posebne osobe.

Ljubav bi im se mogla dogoditi slučajno i neočekivano, kada će je najmanje očekivati, piše Direktno.rs.

Ribe
Ribe su generalno sentimentalne, nježne i romantičarski nastrojene, a ova zima će im biti ispunjena magičnim romantičnim trenucima baš po njihovom ukusu.

Šetnje, romantični izlasci i večere bit će dio njihove svakodnevice, a osoba kojoj će pokloniti svoje srce mogla bi lako da postane i njihova dugoročna ljubav s kojom će planirati da provedu život,piše Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh