Svaštara

Šta žene žele – 5 uslova koje bi svaki muškarac trebao ispuniti

Svaka žena je drugačija, specifična i savršeno jedinstvena na svoj način. Stoga, ne postoji jedan recept koji će zadovoljiti sve. Međutim, ima nešto što je svima zajedničko.

Žena - Infpult.info/

Žene imaju mnogo složeniji način razmišljanja i ponekad ne mogu (ili ne žele) da izraze ono što im je zaista potrebno. Prva i osnovna poenta je da shvatite da vas žena zaista treba. Žene žude za ovih nekoliko sitnica koje su im potrebne od partnera.

1. Zaljubljeni pogled: Žene treba da vide ljubav u očima svog partnera. Vidjeli su zaljubljeni pogled u romantičnim filmovima ili čitali o tome u fikciji. Za njih je to dokaz ljubavi. Devojka se osjeća voljenom ako je momak gleda sa ljubavlju, pomalo strastvenim pogledom, čak i u društvu.

2. Iznenađenja: Na vratima zalijepljena ljubavna poruka, buket ruža ili slatka poslastica koju ona obožava – sve su to znakovi pažnje. Sva ova mala iznenađenja zaista mogu učiniti da se vaša voljena osoba osjeća posebno. 3. Riječi utjehe:

Loš dan, težak period, oštećena kosa, neuspjela šminka ili bilo šta što muči vašu devojku daje vam prostor da joj date samopouzdanje, da je utješite snažnim zagrljajem i podržite je. 4. Zaštita: Ne žele svi to priznati, ali zaštitnički instinkt partnera je prilično privlačan.

Ponekad je ženi potreban muškarac koji će se zauzeti za nju i pokazati da stoji uz nju bez obzira na sve. 5. Riječi ljubavi: Ne zaboravi riječi ljubavi. Volim te, obožavam te, prelijepa si, savršena si… to su njene omiljene fraze. Izjave ljubavi su prilično potcijenjene, ali mogu izazvati leptiriće u stomaku i neumoljiv osjećaj ljubavi čak i u najtežem danu. prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh