Svaštara

Astrolog otkriva koji je najarogantniji znak

Svaki horoskopski znak ima svoje dobre i loše strane, međutim, kada govorimo o velikom egu i “nepogrešivosti”, jedan znak se posebno izdvaja.

Ljutita žena - Facebook

Astrolog Džoen Lara kao najarogantnijeg “člana Zodijaka” izdvaja ni manje ni više nego Bikove.

“Oni nisu toliko samoživi kao Lavovi, zbog čega ljudi često ne misle da su arogantni… Njihov ego je više posljedica njihove tvrdoglave prirode. Oni ne misle da bi ikada mogli pogriješiti. Plus, njihov beskompromisni stav čini ih arogantnim i oholim”, navodi Lara.

Lara takođe ukazuje na “bikoglavost” ovog znaka, kao uzrok njihove arogancije.

“Bik će vas ubijediti da je trava ljubičasta, ali neće popustiti. Njihovoj drskosti dodaje činjenica da je poznato da Bik voli finiji luksuz u životu. Ponekad materijalistički, mogu da gledaju sa visine na stvari kao što su restorani, flaše vina ili cipele, koje nisu po njihovim standardima”, kaže ona. prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh