Svaštara

Najgori i najbolji parovi prema horoskopu: “Ne postoji ništa gore od Jarca i Ovna”

Saznajte koje su dealne i najgore ljubavne kombinacije prema Zodijaku.

Ljubav - screenshot

Jeste li i vi među onima koji kada se zaljube odmah gledaju horoskopske analize i kompatibilnost s partnerovim znakom? Ako jeste, zasigurno znate da se neki horoskopski znakovi jako lijepo međusobno slažu dok drugi pak nisu najbolji parovi Zodijaka. Naime, neki horoskopski znakovi karakterima su podudarni i mogu činiti vrlo skladne parove, dok drugi pak trebaju jedni druge izbjegavati u širokom luku – jer će inače završiti slomljena srca.

Sve o najboljim i najgorim parovima u horoskopu saznajete u nastavku i provjerite vašu kompatibilnost s vašim partnerom.

Jarac i Ovan

Ne postoji ništa gore od toga kada se ukrste dva rogata znaka. Kao prvo, oba dva ova znaka su jako tvrdoglava i smatraju da su uvijek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli obiteljske vrijednosti, vrlo je konzervativan. S druge strane, Ovan je impulzivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Vodenjak i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a sviđa vam se jedan mistični Vodenjak, imajte na umu da se taj znak ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodenjak je uvijek u potrazi za avanturom, često odsutan u mislima, čak i kada je fizički prisutan. Biku će to smetati, dok će Vodenjaka jako nervirati potreba jednog Bika da ga ,spusti na zemlju’. Ono što im je zajedničko je ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Blizanci i Djevica

Praktična Djevica voli da je sve po pravilu, organizirano i uređeno, dok Blizanac provodi cijeli život improvizirajući. Blizanac ima običaj zapostavljati kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Djevicu jako nervirati. Ona ima isplanirano što sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, možda nađe trenutak ili dva da se opusti. S druge strane, opuštenog Blizanca će otjerati konstantno ,zvocanje’ Djevice, bilo da je u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planet Merkur koja vlada nad oba znaka.

Vodenjak i Rak

Nježni Rakovi cijelog života sanjaju o ljubavi i toplom obiteljskom gnijezdu. Dok je Vodenjaku potrebna sloboda bez koje ne mogu zamisliti život. Rak će sjediti kod kuće i patiti za svojim partnerom, dok se Vodenjak provodi s društvom, posvećuje svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su mu zanimljivije. Također, Vodenjaci znaju biti ponekad i hladni, a Raku je neophodno da mu se stalno pokazuje ljubav.

Škorpion i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpion to ne želi. Škorpioni mogu pružiti nježnost svom partner, ali ne pada im na pamet da hodaju za nekim i hvali svaki njegov korak. Zapravo, Škorpione će nervirati nametljivost Lavova, a oba znaka nadmetat će se za dominaciju u vezi. Oba dva ova znaka su i ljubomorna, ali i strastvena, pa bi im seks mogao biti odličan, ali istovremeno će u ovom odnosu biti i mnogo svađa.

Ribe i Rak

Ovo su dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nježni te će pružiti svom partneru podršku kada mu je teško, a zajedno će dijeliti i sretne trenutke. Baš onako kako jedna lijepa veza i treba izgledati. I Rak i Ribe su obiteljski tipovi, koji maštaju o djeci, kućici u predgrađu i psu koji trči po dvorištu. Također, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodenjak i Blizanac

I jednom i drugom ovom znaku je generalno teško ostvariti stabilnu vezu, jer su nestalni kao osobe. Međutim, Vodenjak i Blizanac zajedno se mogu odlično upariti jer se razumiju i funkcioniraju na isti način. Znaju da njihovom partner ponekad treba sloboda, a u međuvremenu će i sami znati kako iskoristiti slobodno vrijeme. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Bik i Djevica

Oba dva ova znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vrijeme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Uz to, odlično se slažu i u krevetu jer ma koliko djelovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svjetla, oba znaka se pretvaraju u živu vatru. Intima je vrlo bitan dio veze i kod Djevica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspjeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u poduzetničke vode.

Ovan i Vodenjak

Ovnovi, iako vatreni znak, znaju biti hladnokrvni u vezi, pa ne pridaju puno pažnje godišnjicama i sličnim obljetnicama u vezi. Vodenjaci su jedan od rijetkih znakova kojima to ne smeta. Njima su potrebna djela na svakodnevnom planu, a ne velike romantične geste. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima i svemu nekonvencionalnom.

Lav i Strijelac

Strijelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga te će učiniti da se osjeća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne stvara pritisak svsvom Strijelcu. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su karizmatični i vole izlaziti. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh