Svaštara

Ljubav se pokazuje djelima ne riječima – Dovoljne su 2 stvari da shvatite da li vas muškarac voli

Mnogim ženama je jako teško shvatiti da li ih muškarac voli jer im on to ne govori često. Međutim, mnoge zaboravljaju da nisu riječi pokazatelj ljubavi, već djela.

Ljubav - RTL

Ako želite vidjeti da li vas vaš muškarac voli obratite pažnju na način na koji komunicira sa vama i način na koji s odnosi prema vama. Postoje dvije jako važne stvari koje će muškarac učiniti samo za ženu koji iskreno voli.

1. Pomaže vam kada god je to potrebno; Mnogi muškarci su mišljenja da ja za muškarca ponižavajuće da radi neke muške poslove. Međutim, ako vas muškarac voli njemu neće biti ponižavajuće da vam pomogne oko kućnih poslova, da skuva ručak ili da stavi već na pranje.

Ako vas muškarac zaista voli on će uvijek rado da vam pomogne. Uvijek će vam ponuditi svoju pomoć kada god vidi da vam je ona potrebna jer zna da je mnogo zabavnije kada neke stvari radite zajedno. On neće ležati na kauču sa telefonom u rukama dok vi oko njega čistite cijeli dan.

2. Ima poseban način komunikacije sa vama; Sa svima komunicira na jedan način, ali kada je u pitanju komunikacija sa vama primjetno je da je ta komunikacija mnogo drugačija. Sa drugima će komunicirati sa povišenim grubim tonom, ali kada se obraća vama njegov glas automatski postaje nježniji i staloženiji.

Muškarac koji vas voli vam nikada neće uputiti ni jednu ružnu riječ ni uvredu. On neće davati lana obećanja pa kasnije moliti za oproštaj već će se truditi da ispuni ono što je obećao. Znači, mškarac koji voli svoju ženu joj pomaže u svakodnevim poslovima i komunicira sa njom na prijatan način. Ako se vaš muškarac tako ponaša sa vama onda nema sumnja da ste vi ljubav njegovog života,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh