Svaštara

KREVET U SPAVAĆOJ SOBI NIPOŠTO NE SMIJE OVAKO DA STOJI: 1 Greška koju svi pravimo donosi nesreću

Da li i vi pravite ovu grešku?

Prema drevnoj kineskoj filozofiji smatra se da se najbolji život kreira kada smo usklađeni sa prostorom u kome živimo. Raspored namještaja, položaj stvari i boje na zidovima mnogo govore o nama, a imaju i veliki odraz na našu energiju.

Vjeruje se da Feng šui ima veliki doprinos u našem poslu, zdravlju, porodičnim odnosima i finansijama.

Ne treba cijeli dom prilagoditi Feng šuiju kako bismo imali sve željene aspekte, ali važno je da izbjegnemo greške koje nam kradu sreću, energiju i zbog kojih nam “ne polazi za rukom”. U ovom tekstu smo izdvojili šta je ključno za bolje raspoloženje i energiju u spavaćoj sobi.

Važan je položaj kreveta u spavaćoj sobi, zbog toga što veliki dio života baš tu provedemo. Spavamo, odmaramo, čitamo, ma tu je proveden veliki dio našeg vremena. Krevet nikako ne bi trebalo da bude prislonjen uz zid na kojem su vrata od sobe. Trebalo bi da iz kreveta možete da vidite vrata, to je jedna od ključnih stvari, piše Lepa i srećna.

Krevet treba da bude naslonjen samo jednom stranom na zid, a preporučljvo je da to bude gornji dio, gdje dolaze jastuci i glava. Ukoliko vrata ne vidite iz kreveta, postavite ogledalo da biste mogli da vidite šta se dešava sa te strane sobe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh