Svaštara

IMATE TAJNE NEPRIJATELJE, POSTOJI MOGUĆNOST DA SE ZALJUBITE U POGREŠNU OSOBU: OVO JE HOROSKOP ZA 8. APRIL

Gubitak kontrole poguban za Vagu, Lav drži sve konce u rukama, Blizanci skloni manipulaciji.

Ovan

Uživate posebnu naklonost zvijezda, pa će i rizične investicije i poslovni potezi da se ispostave kao uspješni. Dalje zbližavanje s partnerom može vas povesti u pravcu formalizacije odnosa. Očekuje vas razgovor o budućnosti. Kada je o zdravlju riječ ne biste trebali da imate neke nove poteškoće ili probleme.

Bik

Pozitivan ishod pregovora donijet će vam veliki uspjeh na dugoročnom nivou. Prelazite granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a koju ste viđali samo u nekom okruženju koje vam nije dopuštalo prvi korak. Puni ste pozitivne energije i osjećate se sasvim dobro.

Blizanci

Dan može obilježiti potpisivanje važnog ugovora, a u pitanju može biti i neka dugoročna saradnja. Impulsivniji ste nego inače, pa se možete naći u iskušenju da bez razmišljanja uletite u uzbudljivu ljubavnu aferu. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su hronični problemi sa leđima, kičmom, ali i sa vidom.

Rak

Imate tajne neprijatelje i postoji mogućnost da neko od njih pokušava da podrije i ugrozi vašu reputaciju. Kao da je između vas i partnera u isti mah i sve u redu, i zapravo ništa nije u redu. Ne potiskujte nezadovoljstvo. Ukoliko ste već imali neku promjenu dioptrije moguće je da vam je potreban ponovni pregled.

Lav

Danas ćete postići veliki uspjeh na poslu, posebno se oslonite na intuiciju koja je izuzetno izoštrena u ovom periodu. Nesuglasice u vezi s partnerom mogu obilježiti današnji dan. Neophodno je kompromisno rješenje. Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, žuči, bubrezima, šećerom.

Djevica

Očekuje vas pozitivno rješenje nekog pravnog problema, kao i sređivanje neke komplikovane dokumentacije. Zablistat ćete! Ne pridajite značaj negativnim komentarima partnera, jer su moguće neke rasprave i razmirice. Osjetljivost pluća. Maksimalno vodite računa o sebi i ako primijetite bilo kakve probleme- odmah kod lekara!

Vaga

Ukoliko planirate da podignete neki kredit, prvo se dobro raspitajte o svim detaljima koje vam banka nudi. Gubitak kontrole nad emocijama može biti opasno po vas. Postoji mogućnost da se zaljubite u pogrešnu osobu. Mogući su problemi sa niskim pritiskom, pospanošću. Skloni ste i tegobama sa cirkulacijom, nogama i viškom vode u organizmu.

Škorpija

Ukoliko danas budete načinili mudar poslovni potez, postoji velika mogućnost da ćete sebi donijeti finansijski uspjeh na duge staze. Danas izbjegavajte osjetljive teme s partnerom, jer su mogući konflikti, nesporazumi. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa parnim organima- bubrezima, plućima, očima, ušima.

Strijelac

Danas može da vam iskrsne neko važno poslovno putovanje ili možete imati važan poslovni sastanak na kojem ćete donijeti izuzetno važne odluke. Očekuje vas izuzetno lijep izlazak u društvo i lijepi trenuci s partnerom. Očekujte probleme sa sa grlom, glasnim žicama i generalno osjetljivim ždrijelom.

arac

Kolega ili saradnik može da vas isprovocira na poslu. Bilo da je riječ o zajedljivom komentaru ili kritici, poželjno je da ne obraćate pažnju. Očekuje vas naporan razgovor s partnerom, neophodan je kompromis. Jako ste osjetljivi u ovom periodu i treba da budete jako oprezni.

Vodolija

Akcenat dana je na poslovnom sastanku. Ukoliko ste nezaposleni očekuje vas važan razgovor za posao. Ljubavni sastanak može da protekne u znaku zajedničkih dogovora o budućnosti. Moguće je kraće putovanje u dvoje. Povećajte unos vitamina, tečnosti i odmarajte što više jer vam je imunitet oslabljen.

Ribe

Negativna energija ovog perioda može se manifestovati u vidu zavidne konkurencije ili nekih kolega, svoje poslovne tajne i ciljeve nemojte nikome odavati. Ovaj dan obilježit će lijepa atmosfera između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuje sjajna situacija! Bit ćete veoma energični. Nema nikakvih problema kod vas. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh