Svaštara

Ljubavna astro analiza za April – Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Detaljna ljubavna astro prognoza za april za osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice.

Ljubav - Pult24.info

Rak: vrijeme je da stvari u svojoj vezi podignete na jedan viši nivo, a april će biti idealan mjesec za to. Ono pripadnici ovog znaka koji su dugo u vezi bi trebali razmisliti o tome da svoju vezu krunišu brakom. Pojedini pripadnici ovog znaka koji su slobodni bi napokon mogli pronaći svoju srodnu dušu.

Dobro otvorite oči i pogledajte oko sebe. Ljubav vam je bliža nego što mislite. Ovo je mjesec u kojem biste mogli pronaći sreću o kojoj ste oduvijek sanjali. Oni pripadnici ovog znaka koji su u braku bi se trebali posvetiti svom partneru i provođenju vremena sa njim.

Posvetite mu svoju ljubav i pažnju i vaš brak će cvjetati. Lav: Jako je važno da se u ovom mjesecu fokusirate na svog partnera i radite ono što je u najboljem interesu vaše veze. Samo tako ćete ćete uvijek imati sreću koju toliko želite.

Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali iskoristiti pozitivnu energiju koja ih okružuje jer bi im ona mogla pomoći da privuku neke jako zanimljive osobe u svoj život sa kojima bi mogli započeti zanimljivo druženje, a kasnije možda i vezu.

Oni pripadnici ovog znaka koji su u braku bi uvijek trebali stavljati sebe na prvo mjesto. Jako je važno da volite sebe jer samo tako možete voljeti i drugu osobu. Imate sve što vam je potrebno da učinite svoj život boljim. Djevica: Osobe rođene u znaku Djevice bi trebale vie vremena provoditi sa svojim partnerom i posvetiti mu se u potpunosti.

U zadnje vrijeme ste se previše fokusirali na neke druge stvari, sada je vrijeme da to promijenite i date svom partneru pažnju koju zaslužuje. Trudite se da uvijek saslušate šta vaš partner ima da vam kaže jer samo tako možete popraviti neke stvari u svojoj vezi.

Dobra komunikacija u vezi je jako važna posebno kada je u pitanju vaš intimni život jer ako ne kažete svom partneru šta vam se sviđa on to neće znati. Za slobodne pripadnike ovog znaka april bi mogao biti jako aktivan i ispunjen mjesec. Moguća su brojna nova poznanstva,a li i nove ljubavi. prneosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh