Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR: Rakovi da odlože odluke za neki povoljniji period, mogućnost susreta sa osobom koja će ostaviti jak utisak na bikove

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas

Ljubav - unsplash

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop donijeti mnogo sreće.

OVAN
Postajete preterano aktivni u profesionalnom i javnom životu i, prema aspektima, strast je idealna reč za definisanje ove kombinacije. U zavisnosti od vaše situacije, ovo može biti korisno ili štetno. Potpuno ste zanemarili partnera, ponajviše zbog poslova koje obavljate. Više odmarajte.

BIK
Ako planirate proširenje poslovanja, dajte sve od sebe! Izađite sa prijateljima, jer su velike šanse da sretnete osobu koja će ostaviti jak utisak na vas. Prisutna je migrena, koja vas muči već neko vreme. Obratite se lekaru.

BLIZANCI
Ne trebate da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Naravno, faktor sreće je presudan. Oslonite se na svoju intuiciju. Osoba koju ste upoznali može da opravda vaša očekivanja. Ali, nemojte ništa požurivati. Budite strpljivi. Muči vas želudac, promenite način ishrane.

RAK
Niste dovoljno skoncentrisani, pokušajte da odložite odluke za neki povoljniji period. Možete načiniti izvestan previd. Voljena osoba vam je u potpunosti posvećena. Iskoristite povoljne momente za nežnost, pažnju. Povišen krvni pritisak, morate koristiti terapiju.

LAV
U poslovnim poduhvatima danas će vas pratiti povoljne okolnosti. Očekuje vas stabilnost i u emotivnim odnosima, a naročito zadovoljstvo imaju oni koji su u braku. Prisutna je veća glavobolja, koja može poticati od nervne napetosti.

DJEVICA
Budite maksimalno posvećeni poslovima koje obavljate, kako vam se ne bi potkrale greške. Lako osvajate osobu koja va
m se dopada, samo je potrebno da načinite prvi korak, a vi se nešto ustežete. Osetljiv grudni koš.

VAGA
Ne prihvatajte se posla koji ne možete na vreme da obavite. Precenili ste svoje mogućnosti, jer ne umete da odbijete ponudu. Više nemate želje, niti volje da rešavate emotivne probleme, koji postaju sve teži. Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA
Možete očekivati teži dan. Prihvatite se posla, ukoliko želite da sve obavite na vreme. Brojne obaveze čekaju samo na vas. Možete imati veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali preko posla. Lakša upala pluća.

STRELAC
Prepodnevni časovi donose povoljnosti za obavljanje važnog posla, kao i za potpisivanje važnih ugovora, dokumenata. Spremni ste da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Uložili ste dosta napora da ostvarite takav odnos. Muči vas glavobolja.

JARAC
Očekuju vas neplanirani troškovi, ipak, uspećete da izađete iz gotovo nerešive situacije, zahvaljujući dovitljivosti. Trudite se da budete otvoreniji prema voljenoj osobi. Ona očekuje to od vas. Smanjite unos masne, začinjene hrane.

VODOLIJA
Brojne obaveze samo vas čekaju. Od poslova stvarno grcate, potrebna vam je pomoć. Prebacite deo obaveza na druge. Očekujte zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali na jednom javnom skupu. Povećajte unos tečnosti.

RIBE
Imaćete sreće i dobiti savet i podršku od osobe koja vam je za to potrebna. Ali tako nešto ste i očekivali, nadali ste se. Partner je promenio stav i postavlja jasna pravila, zahteva da ih se pridržavate. To vam može biti teret, jer se ne osećate prirodno. Poteškoće sa kičmenim stubom.

Astrolog: Ruža Ružanović

www.astrousluge.com


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh