Svaštara

Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju toksični prijatelji

Emocionalna dobrobit je najvažnija, stoga je važno zaštititi se od negativnih utjecaja.

index.hr

No, ponekad naši prijatelji mogu biti ti prikriveni negativni utjecaji, a za njihovo ponašanje možda je zaslužna astrologija. U ovim horoskopskim znakovima rađaju se toksični prijatelji.

Ovan

Ovan je znak koji voli biti u središtu pažnje i često zaboravlja na potrebe drugih. Kao prijatelji, mogu biti vrlo zahtjevni. Njihova toksična osobnost često se očituje u prevelikom naglašavanju vlastitih potreba, dok su vaše stavljene u drugi plan.

Škorpion

Škorpion voli igrati igre moći i kontrolirati situacije. Osim toga, ljudi rođeni u ovom znaku mogu biti najveći manipulatori. Njihova toksična osobnost često se očituje u skrivenim motivima.

Lav

Lav je znak koji voli biti u centru pažnje te često stvara dramu kako bi privukao pozornost. Kao prijatelji, mogu biti vrlo zahtjevni, stoga je potrebno uložiti puno truda da bi ih se zadovoljilo. Njihova toksična osobnost često se očituje u prevelikoj potrebi za pažnjom i dramatiziranju sitnica, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh