Svaštara

ŠOKIRALA PRATITELJE / Za njom su uzdisali milioni, sve dok nije objavila fotku bez šminke: ‘Evo, zato imam problem s povjerenjem…’

Žena je zapanjila pratitelje na TikToku nakon što je podijelila snimku na kojoj pozira sa i bez šminke

Svi znamo kolika je moć šminke i što može učiniti za nečiji izgled. Ipak, mnogi ljudi se ponekad zbog drastične preobrazbe mogu zapitati radi li se uopće o istoj osobi. Jedna od takvih je Gabriela Carminatti koja oduševljava milijune gledatelja svojim šminkerskim transformacijama na TikToku, piše New York Post.

@gabicarminatti

tudo menos feia ##makeup ##beforeandafter

♬ if ur a baddie use this sound – Lilli

TikTokerica je skupila više od 8,8 milijuna pregleda i 1,2 milijuna lajkova na objavu koja prikazuje njezino lice prije i poslije. Prije nanošenja šminke pozira u običnoj crnoj majici namrgođenog lica, a nakon “čarolije” zavodljivo pozira pred kamerom.

Neki su bili oduševljeni njezinom transformacijom te su ju molili da ih nauči kako se šminkati. Mnogi korisnici TikToka pišu joj da je njihova šminka “pokvarena”, aludirajući na to kako oni sami nikad ne bi mogli dobiti tako savršene rezultate, prenosi net.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh