Svaštara

ČIŠĆENJE RERNE VIŠE NE PREDSTAVLJA PROBLEM: Pomoću ovog trika vratite joj stari sjaj i blistavost

Sigurno rernu ne čistite poslije svakog korišćenja, pa se onda nakupe tvrdokorne masnoće. Sada ih se riješite samo jednim sastojkom.

Čišćenje rerne - Kurir.rs

Ako vaša rerna ima tvrdokorne mrlje koje ne znate kako da očistite, mi vam nudimo brzo i lako rješenje. Sve što vam je potrebno je tableta koju koristite kako biste oprali sudove u mašini, piše Stvarukusa.

U činiju sipajte toplu vodu, pa umočite malo tablete kojoj ste prethodno skinuli foliju i istrljajte rernu. Ako je potrebno iskoristite još jednu tabletu.

Očisitite vlažnom krpom, pa pređite suhom. Pri ribanju rerne obavezno nosite rukavice kako biste zaštitili vaše ruke.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh