Svaštara

HOROSKOP – SAZNAJTE KAKVE LIJEPE STVARI OD 15. OKTOBRA DONOSI TRIGON JUPITERA I SUNCA: Sreća do neba i ostvarenje želja

Horoskop – sutra je najsretniji dan u ovom mjesecu! Saznajte kakve lijepe stavri vam donosi trigon Sunca i Jupitera 15. oktobra!

Horoskop - Srbijadanas.com

Sunce i Jupiter će sutra, 15. oktobra napraviti sjajan trigon – jedan od najboljih solarnih aspekata koji donosi i više od sreće. Osjećat ćemo se zadovoljno, poletno, velikodušno, puni smo entuzijazma. Mnogi će zaista imati osjećaj kao da su na vrhu svijeta, među ružičastim oblacima. Iskoristite ovo rapoloženje i motivaciju na najbolji način – usmjerite energiju moćnog trigona kako bi se ispunilo ono što najviše želite.

Opustite se i uživajte u atmosferi, ali nemojte propustiti priliku da povećate iznos u svom novčaniku. Ovo je dan izobilja, povoljan za sve vrste fiannsisjkih aktivnosti. Ako započinjete neki novi posao, sasvim je moguće da ćete biti sretne ruke i privući radost i bogatstvo.

Mogućnosti mogu doći u obliku ličnog, duhovnog i materijalnog rasta. Mogući su finansijski dobici, ali i povišen nivo zadovoljstva. Lični i duhovni rast može doći kroz studije i putovanja. Povoljan je period za sve što može proširiti poglede na život i doneti vam neke nove uvide.

Trigon Sunca i Jupitera donosi zaista jednu lakoću u život, a posebno će nam prijati sklad u partnerskim i prijateljskim odnosima. Prepustite se ovoj harmoničnoj energiji, neka vam pomogne da dosegnete zvijezde. Sutra je samo nebo granica, prenosi Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh