Svaštara

Riješila da IZGRADI KUĆU za sebe i muža: Uspjela je u tome, a dušebrižnicima je ovako zapušila usta

Ponosna je na svoj građevinski poduhvat.

Kuća - Screenshot

Ana Laura Miraflores iz Santa Katarine iz Meksika jedna je od “traženijih” žena na društvenim mrežama u posljednjih nekoliko dana, nakon što je svijetlost dana ugledao njen građevinski poduhvat – kuća od lima koju je izgradila za sebe i supruga.

Ona se prije nekoliko meseci odlučila na ovaj potez jer nije mogla više da plaća stanarinu, a finansijski su takođe počeli da stagniraju.

Kako bi uštedjela novac i kako ne bi plaćala tuđe zidove, odlučila je da napravi svoj kutak kojim se ponosi.

Ana Laura je svima pokazala svoj novi dom koji je sopstvenim rukama izgradila, a ono što upada u oči, dominiraju cigle i lim.

Umorni od plaćaja kirije, muž i ona su sagradili kuću, a u video snimku koji je obavila na TikToku opisala je do detalja kako ju je izgradila i pokazala svaki ugao kuće.

Mnogi su je zbog ismijevali zbog cigli i lima, tvrdivši da kuća izgleda oskudno i da će se ubrzo srušiti.

Ona se, međutim, nije obazirala na zlurade komentare, niti su je dušebrižnici pokolebali u namjeri, naprotiv… Odgovorila je kako je ponosna na svoj dom.

– Ovo je moja kuća i čak i ako je od lima, volim je. Ranije smo živjeli kao podstanari, a sada s ponosom mogu da kažem da je ovo moja vlastita kuća – navela je ona, prenosi La Kalle Blue Radio.

Koliko je bilo zluradih komentara, toliko su se međutim javljali i oni koji su joj pružili podršku i poželjeli joj sve najbolje u životu i u svom novom domu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh