Svaštara

Aleksandra tvrdila da ljudima za 15 minuta pronalazi LJUBAV: Mužu je to smetalo, pa joj je priredio užas

Tragedija je potresla cijeli kraj.

Aleksandra Mursalova - Instagram

Jedna od najpopularnijih doktorki psihoterapeuta iz ruskog grada Sankt Petersburga preminula je nakon što ju je ljubomorni suprug gurnuo sa 13. sprata zgrade u kojoj su živjeli.

Beživotno tielo Aleksandre Mursalove (25) na ulici frapiralo je sugrađane koji su pozvali policiju, a njima nije bilo teško da u stanicu sprovedu supruga Ruslana Mursalova koji je priznao zločin iz ljubomore.

– Okrivljeni je prvo ubo žrtvu nožem u glavu i vrat, a potom ju je gurnuo sa terase zgrade na ulicu – bile su ijreči policajaca iz Sankt Peterburga.

Aleksandra Mursalova bila je uspješna psihoterapeutkinja koja je pomagala bogatoj klijenteli Sankt Petersburga ali i drugih većih gradova u Rusiji.

Tvrdila je da pomoću “iscjeliteljskih” razgovora sa klijentima pomaže da oni vide sebe iz drugog ugla, kao i da je moguće da im riješava emotivne probleme za 15 minuta.

– Da, moguće je za 15 minuta uvidjeti gdje se krije problem. Za četiri dolaska kod mene, garantujem da odlaze kao novi ljudi, spremni za buduće ljubavi – pisala je Aleksandra na Instagramu.

Ljubomornom suprugu i ocu njihove dvoje djece jako je smetalo što je Aleksandra stalno zauzeta i što zarađuje daleko veći novac od njega.

Sedam dana prije smrti, Aleksandra je na Instagramu napisala da joj je muž “poludio” i da je pokušao da je ubode nožem i ubije je, baš kao i njihovu dejcu od dvije i sedam godina.

– U opasnosti sam. Zvala sam policiju. Sjetite se šta sam vam napisala ako imate u kući nasilnika. Prije nego što se otrgne kontroli, morate da mu pokažete da postoji granica poslije koje kreće maltretiranje za vas. Ako je ne usvoji, idite od njega i ignorišite ga. Ukoliko ga pustite da dominira, pretvorit će vam život u pakao – napisala je nesrećna žena prije sopstvene smrti, prenosi Objektiv.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh