Svaštara

Ovnu, Blizancima i Strijelcu će do 30. oktobra život ispunjavati želje

Kada je 16. septembra Mars ušao u znak Vage zakoračili smo u period harmonije i romantike.

Astrologija - Magicus.info

Takvo stanje zadržaće se do 30. oktobra, kada Mars nastavlja svoju putanju ka Škorpiji. Mars u Vagi karakteriše mirna unutrašnja energija, javlja se potreba za bliskošću i ljubavlju, a u isto vrijeme smanjuju nagoni za borbom.

Mars u Vagi će posebnu sreću donijeti Ovnu, Blizancima i Strijelcu i do 30. oktobra im ispuniti mnoge želje.

Ovan
Uprkos činjenici da su Ovnovi borbeni i temperamentni, jesenja harmonija će im očigledno prijati. Tokom perioda Marsa u Vagi Ovnovi će uspostaviti kontakt sa svojim unutrašnjim bićem i staloženo stati na loptu. Upravo ta staloženost dovešće ih do pravih rješenja u svim sferama života i postaviti im odlične temelje za sve buduće planove.

Ovnovi će se isčistiti od negativnih misli i udaljit će se od ljudi koji su ih sputavali da se ponašaju na način kako žele.

Svađa, agresija i crne misli ostaće iza njih, a fizička aktivnost biće najbolji ljiek za oslobađanje od prethodno nagomilanog stresa.

Blizanci
Za Blizance je prethodni period bio izuzetno buran i haotičan, a Mars u Vagi donosi im prekopotrebni smiraj. Blizanci će postati koncentrisaniji na svoje potrebe, ali i na potrebe onih oko sebe. Postaće ljubazniji i mnogi će ostati iznenađeni njihovom novostečenom emptijom i saosjećanjem.

Ljubavni odnosi biće prožeti uzajamnim povjerenjem, a strahovi i sumnje iz prošlosti će nestati. Zbog svega toga Blizanci će lakše delovati i lakše se suočavati sa teškim temama.

Sferu komunikacije odlikovaće mir i pitoma energija, koji neminovno vode na pravi put i do uspeha.

Strijelac
Ovaj period biće izuzetno povoljan za Strijelčeve, u njemu će izvojevati neke važne pobjede i razriješiti brojne sporne situacije – kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

S obzirom da se radi o periodu izuzetne harmonijem preporuka Strijelcima je da ne bježe od rizikai da slobodno izađu iz svoje zone komfora. Svaki takav hrabri istup do 30. oktobra donijet će im uspjeh o kojem su dugo sanjarili.

I na polju finansija situacija će im se znatno popraviti u odnosu na prošlost, a suočavanje sa problemima doneće im kretivna i prava rješenja, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh