Svaštara

HOROSKOP ZA PONEDJELJAK 27. SEPTEMBAR: BIKOVI neće biti zadovoljni pozicijom na poslu, a BLIZANCE očekuje prilika za ljubav!

Evo šta vam zvijezde danas poručuju…

Horoskop - Alo.rs

OVAN
LJUBAV: Dan koji obećava ostvarivanje potencijalno značajnih kontakata, ako ne i harmoniju u odnosu. POSAO: Uživate stabilnost u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Čeznete za nekim ko će vam pružiti pažnju koja vam je bila uskraćena u prethodnoj vezi. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojom pozicijom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola. Uzbudljiv dan pun dobrih prilika. POSAO: Povoljan period za započinjanje partnerskog posla. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK
LJUBAV: Bićete više usmjereni na prijateljske nego ljubavne odnose. POSAO: Mnogo aktivnosti u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete sresti neku zanimljivu osobu, i to na sedjeljci kod prijatelja. POSAO: Puni ste entuzijazma i velikih ideja. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

DJEVICA
LJUBAV: Danas ćete biti veoma raspoloženi za ljubav, a imaćete i prilike. POSAO: Izvjestan uspjeh predstoji onima koji se bave umjetnošću i kreativnim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete biti pomalo neosjetljivi i usmjereni na sebe, što je možda i dobro, za promjenu. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

ŠKORPION
LJUBAV: Razdvajanje od partnera zbog okolnosti života koje vas vuku na različite strane. POSAO: Nestabilnost zbog problematičnih međuljudskih odnosa. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

STRIJELAC
LJUBAV: Danas lako možete naći ljubav i prilike za romansu. POSAO: Bez posebnih događaja u ovoj sferi, ali imate osjećaj da ništa dobro ne možete očekivati. ZDRAVLJE: Stres.

JARAC
LJUBAV: Trenutno ste u pripremnoj fazi, ništa se ne događa, ali budite strpljivi. POSAO: Danas biste lako mogli ostvariti ono što želite na planu karijere. ZDRAVLJE: Moguće upale.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovih dana ste usmjereni na druge sfere života, zbog čega nemate prilike za ljubav. POSAO: Bićete možda preduzimljiviji nego što nadređeni očekuju. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE
LJUBAV: Mašta će vam biti bujna, ali realnost neće odgovarati očekivanjima. POSAO: Moguć je novčani dobitak, kao i lako dobijanje kredita. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh