Svaštara

Mladoženja došao MRTAV PIJAN na vjenčanje: Mlada se naljutila i učinila nešto što je sve zaprepastilo

Na scenu je potom stupio nevjestin rođak.

Vjenčanje - Screenshot

Nevjesta romskog porijekla po imenu Kirija (24) iz gradića Aberdina u Merilendu (SAD) napustila je svog muža Sema (28) koji je bio pijan na dan vjenčanja i pobjegla je sa svojim rođakom.

Kako prenosi TLC, Kirija je bila bijesna kad je njen muž došao na vjenčanje u neprimjerenom stanju, izazvanom alkoholom.

Tada se žestoko naljutila i razmazala mu svadbenu tortu po cijelom licu.

– J*beno sam ljuta. Želim da izađem iz ove haljine, gotovo je. Ne mogu. Sada sam tako ljuta. Uništio mi je vjenčanje, ne želim da ga gledam, samo želim da odem – govorila je ona.

Jedan od onih koji su posmatrali cijelokupno dešavanje bio je Kirijin bivši dečko i rođak Kajl.

On ju je u tom trenutku odveo napolje, na veliko razočaranje Sema koji je rekao da “nije previše oduševljen situacijom”.

Kirija je u tom momentu rekla da je vjenčanje završeno, a potom otišla sa Kajlom do parkinga, gdje su jedno drugom “poklonili” strastveni poljubac.

Kako se navodi u emisiji na kanalu TLC, nije neuobičajeno da se Romi vjenčavaju sa rođacima, pa se tako očekuje da Kirija i Kajl uskoro stanu na ludi kamen.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh