Svaštara

Pozvao djevojku na sastanak, pa joj ukrao JABUKOVAČU i MAJONEZ: Prije ove pljačke učinio joj je gnusnu stvar

Zločinac je uhapšen i prijeti mu 12 godina robije.

Ilustracija - 123rf

Ukrajinac po imenu Andrej napastvovao je i si*ovao 24-godišnju djevojku u njenom stanu u okrugu Solomjanski, prije nego što ju je opljačkao.

Sve se odigralo nakon što su se upoznali na poznatom sajtu za upoznavanje, gdje su ugovorili i sastanak.

Njih dvoje su izašli zajedno, ali pošto se Andrej nije svidio djevojci, ona je odlučila da se rastanu, da svako ode na svoju stranu i da se više ne vide.

Muškarac je najprije pristao, ali pošto mu je odbijanje teško palo, pratio je žrtvu do samog ulaza u njen stan, kada je nastala drama.

– Očigledno se djevojci nije svidio i brzo se oprostila. Međutim, muškarac je krenuo za njom, a kada se žrtva približila svom stanu, napao ju je i uvukao na silu unutra. Zločinac je sa sobom imao traku kojom je djevojci vezao ruke i noge. Zatim joj je zapušio usta da ne vrišti, a zatim je si*ovao – rekao je izvor, prenosi portal Obozrevatel.com.

Nakon što ju je si*ovao, izvadio je nož i prisilio je da mu pokaže gdje joj se nalazi novac i bankovne kartice.

Takođe je, kako anvodi pomenuti medij, iz stana uzeo dva mobilna telefona, nekoliko flaša rakije jabukovače i pakovanje majoneza, da bi potom nestao.

Djevojka je uspjela da se odveže sat vremena kasnije i zatraži pomoć.

Osumnjičeni je identifikovan kao Andrij, ima između 35 i 40 godina, a prilikom zločina nosio je sportsku crnu jaknu i pantalone.

Službenici kriminalističke policije okruga Solomjanski locirali su zločinca i uhapsili.

– Osumnjičeni je odranije poznat policji zbog niza krivičnih djela koje je počinio. Sada mu zbog si*ovanja prijeti zatvorska kazna do 12 godina, kao i oduzimanje imovine – rekao je Ivan Žuk, vršilac dužnosti načelnika policijske uprave Solomjanski, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh