Svaštara

OVO JE DANAŠNJI HOROSKOP: KO JE ZAPOSTAVIO ZDRAVLJE, A KOGA VEĆ DANAS ČEKA NOVI POSAO

Ovan mijenja posao, Blizancima slijedi stabilizacija finansija, Škorpija preopterećena obavezama.

lepaisrecna

OVAN

Očekuje vas prilika

za promjenu radnog mjesta na bolje. Pred vama je jako povoljan period za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BIK

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom možete da očekujete da ćete uskoro uspjeti da dođete do proširenja posla. Niste spremni za novu vezu iako postoji osoba koja se trudi da vam se približi. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Finansijska situacija vam je generalno dobro prikazana i možete da očekujete stabilnost kao i pozitivne promjene. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Osjetljiv urogenitalni trakt.

RAK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti kao i priliku da ostvarite poslovno napredovanje u narednom periodu. Ukoliko imate partnera, sa njim vas očekuje lijep dan u kojem ćete razmjenjivati nježnosti. Zdravlje je dobro.

LAV

Očekuje vas prilika da sklopite posao koji će na duže staze moći da vam donosi jako dobru zaradu. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vam vaš partner pokazati svoja iskrena osjećanja. Slijedi vam rješenje nekog problema. prenosi hayat

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete uspješno riješiti manje probleme koji su nastali na vašem polju posla u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, pred vama je jako povoljna faza u kojoj je moguć početak veze. Provjeravajte krvni pritisak.

VAGA

Nemate dovoljno povjerenja u svoje saradnike i iz tog razloga najvažnije poslovne tajne zadržavate samo za sebe. Moguće je da vam partner pokazuje otuđenost. Povećajte unos tečnosti, vode, čajeva i supica.

ŠKORPIJA

Preopterećeni ste velikim brojem obaveza, a oko vas nema dovoljno ljudi spremnih da pomognu. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i veoma ozbiljno razmišljate o prekidu veze. Povećajte unos vitamina.

STRIJELAC

Izbjegavajte pokretanje novog posla, kao i bilo kakve rizične situacije. Pred vama je povoljna faza samo za mirovanje. Imate utisak da voljena osoba ne pokazuje dovoljno emocija ka vama. Podložni ste virusnim infekcijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh