Svaštara

KOD DRUGA U TELEFONU PRONAŠAO SNIMAK KAKO MU SI*UJE KĆERKU (8)! Ubio ga nožem, građani traže da mu se ne sudi!

Rus je uzeo pravdu u svoje ruke, a sada mještani traže da mu se ne sudi za ubistvo.

Oleg Sviridov - east2westnews

Javnost u Rusiji smatra da ocu koji je ubio pedofila, jer je si*ovao njegovu kćerku od osam godina, ne bi trebalo da se sudi za ubistvo.

Naime, pedofil Oleg Sviridov (32) čuvao je snimke na svom mobilnom telefonu na kojima se vidi kako zlostavlja nekoliko djece u selu Vintai u ruskoj regiji Samari. Njegov prijatelj je vidio snimke, a na njima i svoju kćerku, piše Daily Mail.

Radnik u fabrici raketnih motora Vjačeslav M. (34) bio je na piću sa Sviridovom kada je u njegovom mobilnom telefonu pronašao snimke na kojima se vidi kako si*uje njegovu kćerku. Dijete je tada imalo osam godina, a sada je stara devet.

Vjačeslav je odmah napao Sviridova, koji je ubrzo pobjegao.

Tokom istrage se ispostavilo da je pedofil Oleg Svoidov bio baš blizak prijatelj Vjačeslavove porodice i da je u više navrata čuvao djevojčicu, pri čemu ju je se*sualno zlostavljao.

Vjačeslav je si*ovanje djeteta prijavio lokalnoj policiji, koja je pokrenula potragu za Sviridovim, ali je otac ipak uspio da ga pronađe prije policije, a onda ga je izbo nožem.

Vjačeslav je policiji kazao da se posvađao sa Sviridovim u šumi i da je tokom prepirke on “naletio na nož”. Naglasio je da nije imao namjeru da ga ubije.

Tijelo pedofila pronađeno je u blizini sela u četvrtak, više od sedam dana nakon što je Vjačeslav prošao snimke u mobilnom telefonu. Policija je uhapsila oca i pokrenula istragu o ovom slučaju.

Izvori bliski policiji navode da se u mobilnom telefonu ubijenog pedofila nalaze i snimci si*ovanja drugih seoskih djevojčica starosti od šest i 11 godina.

Mještani sela Vintai, ali i drugi ruski građani, zahtjevaju da se Vjačeslavu ne sudi za ubistvo.

“On nije ubica, štitio je svoju kćerku i našu djecu. Svi su na njegovoj strani”, rekao je jedan mještanin, prenosi “Mondo“.

Na stranu oca je stala i poznata ruska TV novinarka i bivša kandidatkinja za predsjednika Ksenija Sobčak i istakla da će se “svi roditelji zauzeti za ubicu pedofila”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh