Svaštara

Mlađe-slađe: Ova 2 znaka Zodijaka obožavaju “piletinu”

Neki vole starije i iskusnije, ali ova dva znaka svijesno biraju mlađe partnere.

Ljubav - Pixabay.com/OwerPower

Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka važe za veoma djetinjaste. Dok njihovi vršnjaci ulaze u ozbiljne vode i formiraju porodicu, njima je pažnja usmjerena ka uzbuđenjima. Naravno, uvijek postoje izuzeci i ova crta ne mora da bude izražena u velikoj meri. Ponekad je posrijedi samo potreba da se uravnoteži dualna priroda.

Vazdušna grupa znakova sa sobom nosi mladalačku energiju, pri čemu pažnju mogu da izgube začas. Za partnera bi trebalo da biraju one koji razumiju povremeno skretanje sa teme ili neumjesnu doskočicu kad joj trenutak nije.

Lav

U slučaju Lavova ne treba trošiti riječi na to koliko im prija kada ih neko obasipa pažnjom, a mlađi partner umije da bude zaveden njihovom zrelošću, nezavisnošću i iskustvom. Ponosni kakvi često umiju da budu, pripadnici ovog znaka vole da imaju prednost u načitanosti u odnosu na izabranika. Stoga, često se mogu vidjeti u muzeju ili kako prate aktuelnosti u svijetu.

Mahom su dobri poznavaoci kulinarskih trikova, a jedna od pasija su im putovanja, na kojima vole da nauče novo, ali i podsjete svog pratioca na pređašnje znanje, koje su stekli temeljnim iščitavanjem pred put. Njihov izbor su mjesta bogate historije, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh