Svaštara

HOROSKOP ZA SUBOTU 7. AVGUST: Lavovi će imati ogromnu energiju za rad, a OVAJ ZNAK će razviti naklonost prema nekome ko živi daleko!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju…

Horoskop - Viva.pl

OVAN

LJUBAV: Vaše intenzivne emocije I netaktična komunikacija, ponekad imaju destruktivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Bitna vam je pažnja, ali to nećete dobiti u ovom periodu pa ćete se osjetiti uskraćeno. POSAO: Suviše vam je stalo do toga da se dopadnete da biste mogli lako da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE: Moguća prehlada disajnih puteva.

BLIZANCI
LJUBAV: Vjerovatno je da ćete imati prilika za romansu ali ne I mogućnosti da održite stabinost u odnosu. POSAO: Mogući problemi zbog neplaniranih troškova I iznenadnih kvarova. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Mnogo više ćete se kretati među ljudima I upoznavati nove osobe, a s time lako dolazi I ljubav. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

LAV

LJUBAV: Nestrpljivo pokušavate da osvojite osobu koju želite, a to vam se može obiti o glavu. Budite strpljiviji. POSAO: Imate ogromnu energiju za rad ali manjak postojanosti ciljeva. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

DJEVICA

LJUBAV: Možda ćete razviti naklonost prema nekome ko živi daleko. POSAO: Moguće je da ćete biti preokupirani svojim poslovnim životom, ali imajte na umu da stvari neće ići baš lako, ne onako kako očekujete. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Danas ste neobično sentimentalni I previše okrenuti razmišljanjima o prošlosti da biste bili sretni u sadašnjosti. POSAO: Imat ćete utisak da vam okolnosti nisu naklonjene. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

ŠKORPION

LJUBAV: Partner će biti loše volje ili nezainteresovan za ljubav, zbog čega je najbolje da njegujete prijateljska osjećanja u odnosu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neka mlađa osoba koja je “zabranjeno voće”, ali će vas baš taj moment najviše intrigirati. POSAO: Imate potrebu da se dokažete, što će te i uraditi. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da vam neke nemile okolnosti ruše harmoniju u odnosu. Ako ste sami, nećete imati prilika za ljubav I bićete nezadovoljni. POSAO: Bez promjena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Depresija.

VODOLIJA

LJUBAV: Ne očekujte ništa dobro u ovoj sferi, jer će vaš ljubavni život biti prilično siromašan. POSAO: Uspjeh ili dobit od posla u vezi nekretnina. ZDRAVLJE: Blago trovanje ili pad vitalnosti.

RIBE

LJUBAV: Imate dosta različitih prilika u ovoj sferi. Možete da priuštite sebi da budete izbirljivi. POSAO: Trudit ćete se da učvrstite svoju poziciju, ali osjećaj sigurnosti će vam izmicati. ZDRAVLJE: Stabilno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh