Svaštara

Poznati hirurg poslije PET godina slučajno otkrio u ženinoj poruci da ona SVE VRIJEME vodi dvostruki život

Srušio mu se svijet.

Regine Tarner - Facebook

Doktor Han Jo Kim (41), jedan od vodećih specijalista za kičmu i bolesti leđa u svijetu, razvodi se od supruge Regine Tarner (32) s kojom je u braku od 2015. godine.

Kim je Tarnerovu upoznao još 2011. godine kada se ona takmičila i osvojila titulu Mis Amerika. Mlada žiteljka Konektikata, zapala je tada perspektivnom doktoru za oko, ali pune četiri godine bile su mu potrebne da joj osvoji srce.

Ili možda da bi procijenila da li je idealan paravan za njen pravi život koji je neprekidno vodila.

Doktor Kim je naime prošle godine sasvim slučajno, dok je sjedio na sofi u dnevnoj sobi vidio neke poruke na ženinom telefonu. Pažnju mu je privuklo to što se u porukama spominju cijene i usluga. Potom je malo bolje pogledao to što piše i tada mu se srušio svijet.

Kim je shvatio da mu se supruga bavi poslom elitne pro*titutke, kao i da taj njen tajni poziv nije “od juče”.

– Doktor Kim je sproveo malu ličnu istragu i došao je do nevjerovatnog otkrića. Regina se bavila elitnom pro*titucijom više od deset godina i bila je jedna od najskupljih u svom poslu. Njena cijena išla je i do nekoliko hiljada dolara na noć. Suprugu je konstantno pričala da se bavi marketingom u uspešnoj kompaniji u kojoj je zaista radila, ali bavila se sasvim drugim i daleko manje plaćenim poslom. Mužu je vikendom govorila da mora da putuje i da joj subota i nedjelja donose daleko veće prihode. On nije ni znao da Regina pripada krugu elitnih pro*titutki – piše Njujork dejli njuz.

Regina je u međuvremenu skrhanom suprugu priznala sve, kao i ukupnu sumu od 675.000 dolara koliko je “otprilike” zaradila u posljednjih šest godina.

Kimova supruga lagala je i oko svog obrazovanja govoreći mu da je diplomirana hemičarka Univerziteta u Konektikatu, a zapravo ni srednju školu nije završila, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh