Svaštara

ALARM NA NEBU! U AVGUSTU NAS OČEKUJU 4 RETROGRADNE PLANETE: Horoskop upozorava – evo gdje posebno treba biti oprezan

Tokom retrogradnog talasa u avgustu horoskop upozorava da posebno treba da budemo oprezni u komunikaciji jer će se mnoge riječi pogrešno tumačiti!

Horoskop - Telegraf.rs

Mjesečni horoskop otkriva – u avgustu 2021. godine očekuju nas čak četiri retrogradne planete: Pluton, Saturn, Jupiter i Neptun. U astrologiji ove planete se smatraju miroljubivim i povoljnim, pa ne bi trebalo da postoje veći izazovi i problemi, ali ipak budite vrlo oprezni u svojim postupcima tokom njihovog retrogradnog hoda. Moguća su mala neslaganja, svađe, promjene namjera, nerazumijevanje, kao i odustajanja od nečeg što smo želeli.

Saznajte šta će vam u avgustu donijeti uticaj 4 retrogradne planete:

Retrogradni Pluton (do 6. oktobra)

Pluton je u astrologiji povezan sa psihoanalizom, promjenom mišljenja i unutrašnjim vjerovanjima. Period kada je Pluton u retrogradnoj fazi savršen je za analizu prošlih grešaka, redefinisanje odnosa sa ljudima i donošenje zaključaka. Iskoristite ovo vrijeme za preispitivanje određenih koraka u životu. Zadatak koji vam zadaje jeste da iz života izbacite sve nepotrebno, da radite na sebi i da imate hrabrost da se suočite sa istinom. Tokom retrogradnog Plutona povećava se rizik za svađe. Ako želite da razjasnite neka pitanja, posebno u odnosu sa partnerom, naoružajte se argumentima i strpljenjem.

Retrogradni Saturn (do 11. oktobra)

Astrolozi Saturn nazivaju planetom hladnog uma, bistrine, doslednosti i promjena. Retrogradni Pluton i Saturn dobar su astrološki dio koji će vam pomoći da promijenite život. Iako Pluton pomaže da se odbaci nepotrebno, Saturn doprinosi sprovođenju ambicioznih planova, formiranju novih dobrih navika, promjena načina života, kao i sticanje znanja i obrazovanja. Retrogradni Saturn ne voli neozbiljne i brzoplete postupke. Zato pazite kakve odluke donosite i nekoliko puta razmislite prije nego što nešto preduzmete.

Retrogradni Jupiter (do 18. oktobra)

Jupiter je planeta novca, obilja i radosti, a u retorogradnoj fazi podstiče vas na ostavrenje grandioznih planova. Posebno je dobar trenutak za poslovne kontakte i napredovanje u karijeri. Imat ćete priliku da širite znanja, napredujete i usavršavate se. Stvari koje nikako ne treba uraditi za vrijeme retrogradnog Merkura jesu brzopletost i impulsivnost. Postoji rizik da izgovorite riječi koje ne želite ili ne biste smjeli, a posljedice mogu skupo koštati.

Retrogradni Neptun (do 1. decembra)

Planete nsova, pasivnosti i iluzije podstiče vašu maštu i kreativnost, ali sputava realnost. U avgustu ćete imati kreativne ideje, ali kod rješavanja krupnih izazova nećete se baš dobro snaći. Ne vraćajte se u prošlost, jer to u vama može probuditi negativne emocije, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh