Svaštara

‘NIJE ME BRIGA AKO MI GRUDI DOĐU DO PUPKA!’ Slavna glumica više ne nosi grudnjak, objasnila je i zbog čega!

Zvijezda serija “Dosjei X” i “Kruna”, 52-godišnja Gillian Anderson, priznala je u prijenosu uživo na Instagramu da je u život uvela veliku i važnu promjenu – više ne nosi grudnjak.

Gillian Anderson - instagram

“Više ne nosim grudnjak. Ne mogu nositi grudnjak. Nije me briga ako mi grudi dođu do pupka. Ne nosim grudnjak, jednostavno je pre je*eno neudoban”, izjavila je glumica i naišla na ovacije.

Inače, časopis InStyle objavio je u ožujku rezultate istraživanja o interesu i potrebi za grudnjacima u pandemiji. U drugoj polovini 2020. godine, naime, potražnja za ženskom odjećom pala je za 21 posto, ali je prodaja grudnjaka značajno porasla. I to ne bilo kakvih – veliki rast zabilježili su sportski grudnjaci, dok se, prema istraživanju, sve manje žena odlučuje na “dobre stare” grudnjake sa žicom. prenosi “Dnevno“.

Gillian Anderson tako je još jednom potvrdila status glumice koja govori o “tabu temama”. Nedavno je, naime, priznala da je nakon devet sezona hit serije “Dosjei X” počela dobivati “mini slomove živaca”. Godine 2002., kad je serija završila s emitiranjem, mislila je da više nikad neće dobiti glumački angažman te se borila s napadajima panike.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh