Svaštara

Astro prognoza za Jul – 3 znaka Zodijaka koje bi mogla pratiti velika sreća

Kako je u toku sezona Raka u ovom periodu će sve naše emocije isplivati na površinu.

Horoskop - Screenshot

Za početak, Mlad Mjesec u Raku će se dogoditi 09. jula što će nas motivisati da učinimo nešto zaista lijepo i korisno za naš život. Ovaj mlad Mjesec bi moga pokrenuti neke jako dobre prilike. 12. jula Merkur će formirati trigon sa Jupiterom što će nam donijeti samopouzdanje i pomoći nam da vidimo stvari iz drugog ugla.

Sunce će 15. jula formira trigon sa duhovnim i umjetničkim Neptunom pa možemo očekivati da mašta postane stvarnost. Iako će se svaki znak Zodijaka imati čemu radovati u ovom mjesecu, za tri znaka Zodijaka jul će biti posebno povoljan i srećan.

Rak: Rakovi će se u julu osjećati jako energično, moćno i samopouzdano. Sada je vrijeme da zablistate jer ste to i zaslužili. U ovom mjesecu Sunce prolazi kroz vašu prvu kuću što će za vas biti kao dašak svježeg zraka. Svemir će održavati vašu empatičnu, brižnu i intuitivnu energiju što će vam pomoći da nesmetano ostvarujete sve ono što želite.

Život je lijep zato ga iskoristite najbolje što možete jer će ovo biti jako povoljan period za vas. Škorpija: Ovaj mjesec bi mogao unijeti posebnu spontanost i promjene u vaš život. Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću što je savršeno vrijeme da otvorite svoj um, prepustite se avanturama i otputujete na nova egzotična mjesta.

U ovom mjesecu ćete žuditi za nečim novom, tajanstvenim i uzbudljivim. Nemojte uskraćivati sebi ono što želite i ono što vas čini srećnima. Ribe: Jul će biti mjesec u kojem će neke stvari za vas konačno krenuti u pravom smijeru i onako kako vi želite,piše Infpult

Dok se Sunce kreće kroz vašu kreativnu petu kuću zabave i užitka, sve što želite u ovom mjesecu je dobro se zabaviti. Učiniti nešto zaigrano i uzbudljivo. Ovo je posljednji mjesec u kojem se Jupiter kreće kroz vaš znak Ribe, zato iskoristite ovu pozitivnu energiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh