Svaštara

Horoskop / Mars je ušao znak Lava i narednih 6 sedmica sve će prštati od strasti

Mars, planeta akcije, agresije i libida, posljednjih šest sedmica kretao se kroz svoj najmanje omiljeni znak, Rak.

Horoskop - Astrolook.com

Ova ćudljiva vibracija konačno je nestala 11. juna, kada je Mars počeo da ubrzava iz emotivnog Raka i ulazi u blistavog Lava! Sljedećih šest sedmica, do 29. jula, vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac napreduju, dok fiksni znakovi Bik, Škorpija i Vodolija ostaju da ‘tapkaju’ u mjestu, piše “Luftika“.

Lav je samoživ, tvrdoglav fiksni znak, i trenutno Mars poprima tu energiju. Lako ćete se usredsrediti i poći za nečim što zaista, zaista želite – i izgledati blistavo sve vrijeme!

Što se tiče vašeg ljubavnog života (Mars vlada libidom), pravo je vrijeme da budete malo sebičniji u krevetu! Zamolite svog partnera da se prema vama ponaša kraljevski i pobrine se za svaku vašu noćnu želju, a vi ćete se provesti nezaboravno – samo uzvratite uslugu!

Mars u Lavu čini da se osjećate dramatičnije, kreativnije i blistavije, pa ako pravilno odigrate karte postat ćete zvijezda sopstvenog šou programa 24/7. Sljedećih šest sedmica sve je u vezi sa “zatezanjem” vašeg života, uživanjem u centru pažnje i sijanjem poput zvijezde kakva i jeste!

Ovan
Ljubav je za vas ovog proljeća u vazduhu, Ovnovi! Zona romantike, strasti i zabave na vašem grafikonu postaje osvjetljena Marsovom vatrenom energijom, tako da ste strastveniji nego ikad, imate stalno sreće i lijepo se provodite pokazujući u krevetu sa svoju dominantniju stranu!

Lav
Osjećate se življe nego ikad! Želite da upijete svjetlost reflektora, zaslijepite sve oko sebe i provedete vrijeme sa obožavateljima!

Ali dozvolite nekoliko saveta, Lavovi: Izaberite cilj i usmjerite se pravo ka njemu/njoj uskoro. Ovo je početak novog, dvogodišnjeg ciklusa za vaš znak, a ono što sada započinjete imaće dugoročni značaj. Sve, od posla do neočekivane strasti i ljubavnog zanosa!

Strijelac
Sa Marsom u zoni intimnosti vaše natalne karte tokom narednih šest sedmica, možete očekivati da će vaš ljubavni život postati vreliji i e*otičniji nego ikad!

Pazite kada se ‘muvate’ sa nekim, jer ćete praktično garantovano uzmuvati i svoja osjećanja. Što za vas uopšte nije loša stvar, naprotiv – emocije i strast – vaša dobitna kombinacija!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh