Svaštara

Horoskop / Blizanci, Rak i Lav do 13. juna ostvarit će sve što zamisle da urade

Sezona Blizanaca je na vrhuncu i ona pojačava vašu želju da prigrlite svoju intelektualnost, povežete se sa novim ljudima i isprobate neke nove stvari.

Sretna žena - Savjetnikuspjeha.com

Na kraju krajeva, ovaj horoskopski znak je kao neka zvijezdana mašina za učenje i ohrabruje vas da napunite mozak najrazličitijim zabavnim činjenicama i aktivirate svoju energičnu sposobnost druženja.

Ovo su neki od razloga zbog kojih će period do kraja avgusta. biti najbolji za Blizance, Raka i Lava – zato se pripremite.

Blizanci
Ovaj period je za vas velika stvar, Blizanci. On bi mogao označiti početak nečega što ima moć da promijeni vaš život. Međutim, možda nećete osjetiti drastičnu razliku odjednom.

Dok pomračenje Sunca u Blizancima postavlja scenu za novo poglavlje, ohrabruje vas da prihvatite ono što je svemir planirao za vas. Možda se dešavaju promjene, odnosi se mogu transformisati i mogu vam se pružiti nove mogućnosti.

Neke od ovih dešavanja u početku će možda biti teško prihvatiti, ali sve vas čine mnogo snažnijom osobom.

Rak
Venera je zračila kroz vašu prvu kuću, pomažući vam da upijete toliko emotivnih, lijepih i prijatnih vibracija. Možda ste primijetili da ljude u posljednje vrijeme više privlači vaša energija, što podstiče one oko vas da se prema vama ponašaju kao prema zvijezdi koja zaista i jeste.

Međutim, možda ćete više voljeti da dopustite svojoj nezavisnosti i individualnosti da zablistaju. Dok Venera sa Uranom formira se*stil, kosmos vas ohrabruje da budete svoji.

Oblačite se onako kako želite, volite onako kako vi odaberete i pustite da vas srce vodi.

Lav
Ovaj period uključuje veliku promjenu za vas, Lavovi. Kako Mars ulazi u vašu prvu kuću 11. juna, probudit će vas iz dugog sna. Ako ste se osjećali sporo, pospano i stagnirali ste, sve će se to promijeniti.

Možda ćete se početi osjećati energičnije, motivisanije i spremnije da se takmičite svakom trunkom strasti i energije koju imate u sebi. Dok se Mars kreće kroz Lava, možda ćete se osjećati kao da vas svemir testira i postavlja vam prepreke.

Međutim, to vam takođe daje moć koja vam je potrebna da prevaziđete šta god vam se nađe na putu i dokažete svoju dominaciju u tom procesu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh