Svaštara

Ovaj horoskopski znak može sve da nadmudri: Vrlo su vješti i inteligentni, a uspjeh im je suđen

Njihov bistar um uvijek donosi prednost – evo koji horoskopski znak može sve da nadmudri…

Djevojka - Astrosudbina.com

Svaki horoskopski znak ima svoje karakterne crte, osobine, mane, težnje, želje ili strahove. Ukoliko započnete tumačenje znakova Zodijaka, shvatit ćete da je svaki od njih autentičan i posjeduje posebnu prednost i osobinu koja pomaže da postane najbolja verzija sebe.

Prema astrolozima, ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku u stanju su da nadmudre svakoga – zvijezde su im dale oštar um, smanjen strah od rizika, hrabrost i veliku mudrost.

Riječ je o Vodolijama– vazdušnom znaku avanturističnog duha!

Vodolije su sjajne u planiranju i preuzimanju strategije za postizanje vlastitih ciljeva. Ukoliko u nekoj situaciji treba da donesu brzu odluku, prosudu ili reaguju strateški, oni će to uraditi bolje od svih horoskopskih znakova. Vrlo su vješti u komunikaciji, služe se argumentima i pobednici su skoro u svakoj debati.

Korišćenje mudrosti kao svoje unutrašnje moći za Vodoliju je igra u kojoj neizmjerno uživa. Voli nadmetanje i takmičarski duh jer joj to daje adrenalni, a za njihov uspjeh jednako je zaslužna i želja za avanturom i nedostatak straha od promjena.

Rođeni u ovom znaku, kada nešto naume, to zaista i ispune. Ipak, uvijek biraju sredstva, ali i koriste bistrinu uma kada pokušavaju da se izvuku iz neprijatnih situacija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh