Svaštara

Strast je prolazna, a ljubav je zauvijek: 3 razloga zašto muž ne bi ostavio ženu zbog druge

Ljubavni trougao je veza u kojoj veza sa potencijalnom postane veza osuđena na propast.

Djevojka s problemima - Pinterest

Oženjeni muškarci rijetko ostavljaju žene zbog ljubavnica. A u većini slučajeva kada to urade obično nastavljaju varati. Naravno, to nije uvijek slučaj jer je ponekad prvi brak velika greška i ljudi pronaću istinsku sreću u narednom braku i ostanu vijerni.

Ali ako se nalazite u trouglu u kojem ste vi sporedna žena bilo bi dobro da znate u kojim slučajevima muškarac neće ostaviti ženu. 1. On želi trougao. Imajući ženu i ljubavnicu, dobiva sve što mu treba. Zašto bi napustio ženu i djecu?

Odlično se provodi s vama bez posvećenosti i odgovornosti, a zatim se vraća kući i igra se s djecom. Savršeno za njega. Supruga ga hrani, čisti, čuva djecu, a ljubavnica je tu vjerovatno da prekine monotoniju. On ima dvije žene koje rade sve za njega. I on uživa u tome!

2. Razvod je bolan i skup. Advokati, troškovi, alimentacija i još mnogo toga – zašto bi se tome podvrgao ako ne može izbjeći? Mnogi muškarci će baš zbog ovog koraka zaglibiti u ljubavnom trouglu i po nekoliko godina. Obično dok ljubavnici ne dosade obećanja. prenosi “Infpult.

3. Ne vidi ljubavnicu kao potencijalnu novu ženu već radije kao avanturu. Da je htio napustiti ženu, već bi to učinio. Da vas voli više od svega na svijetu, bio bi spreman proći čak i poteškoće razvoda. U suprotnom, on to jednostavno ne želi učiniti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh