Svaštara

Horoskop / Djevice, Blizanaci i Strijelci – do 22. juna ljubav je na vašoj strani, Venera u Blizancima je stigla

Ljubav se mijenja, a trenutna astrološka prognoza za tri horoskopska znaka poboljšava se sa planetarnim promjenama koje su se desile ovog vikenda.

Ljubav - Opanak.rs

Venera, planeta ljubavi i ljepote, donijet će obećavajuće rezultate za tri horoskopska znaka tokom Venere u Blizancima od druge sedmice maja do 22. juna 2021. godine.

Zar nije lijepo pomisliti da, kada se Venera uzdigne na nebo, neki od nas će jako osjetiti njeno moćno prisustvo? Doživećemo stimulativne efekte Venere u Blizancima, dinamičnog vazdušnog znaka poznatog po radoznaloj i koketnoj naravi.

Venera u Blizancima poboljšava ljubavne odnose za tri horoskopska znaka: Blizance, Djevicu i Strijelca. Kao da će se potpuno novi svet otvoriti za ova tri znaka, ali svi znakovi Zodijaka mogu da uživaju u toj dinamičnoj energiji koja poboljšava komunikaciju.

Koliko puta vam se desilo da “ne možete da izrazite svoje emocije”- naročito kada je u pitanju želja da tom nekom posebnom kažete kako se “zaista” osjećate? Svi smo prošli kroz to, i velike su šanse da ćemo svi mi raditi na sebi kada je u pitanju ljubav i izražavanje.

Ali za Blizance, Djevicu i Strijelca zvijezde su spremile dozu ljubavi, koja će ih podstaći na to da razgovaraju sa ljudima, da brinu o drugima i da zavole nekoga.

Blizanci
Čini se kao da se svijet ovih dana vrti oko vas, a to ima smisla pošto su Blizanci istaknuti na nebu.

Početkom druge sedmice maja, osjećat ćete se nadljudski jer će ovaj novi pozitivan pomak učiniti da se osjećate cijelima, potpunima i izuzetno samouvjerenima – naročito kada su u pitanju ljubav i romansa.

Imali ste svoj udio u lošim vezama, i to vas je uplašilo – čak ste razmišljali da potpuno odustanete od ljubavi. Ipak, vraća vam se tračak nade – niste baš odustali od ljubavi, iako ste joj se svetili.

Tokom ovog perioda, otvorit ćete oči pred nečim što možda ranije niste primijetili, u ljubavi ili u svom životu generalno.

Postoji neko ko čeka da ga primijetite, a ta osoba je, više nego vjerovatno, neko sa kim ste bliski ali ste se udaljili iz sopstvenog straha.

Učinite sebi uslugu – pokušajte ponovo da volite. Ne plašite se, jer ovog puta ljubav je na vašoj strani. Izvucite najbolje iz toga – bez kajanja!

Djevica
Ono što trenutno gledate, drage Djevice, jeste prilika da povratite svoju moć i vratite se na mjesto gdje ponovo poštujete sebe.

Kada je riječ o ljubavi, ovo će vam postati sasvim očigledno sada, kada je Venera prešla u znak Blizanaca.

Kako će to izgledati zavisi od iznenadnih ostvarenja i trzaja samopoštovanja, što znači, konačno ćete se osloboditi stare navike davanja previše onima koji daju premalo.

Skinut ćete masku samo-mržnje, što će vam omogućiti da privučete nova iskustva i novu ljubav u svoj život.

Blizanci su veliki u otvaranju kapija za tok iskrene komunikacije, a ponekad je takva vrsta komunikacije ona koju imamo sami sa sobom.

Ovaj razgovor ćete imati sami sa sobom, a efekti će biti dugotrajni.

Pravac u kojem sada idete je onaj u kome možete da privučete samo najbolje. To će se manifestovati kao pouzdan romantični partner ili mogućnost susreta sa osobom koja je konačno na vašem nivou – a to znači neko ko poštuje sebe, isto toliko poštovaće i vaše “ja”.

Za vas važe pravila integriteta, zahvaljujući Veneri u Blizancima, što znači da imate veliku korist od ovog tranzita.

Strijelac
Izražavanje svojih pravih osjećanja nikada nije bio problem kod vas, ali kada znak poput Blizanaca radi u tandemu sa planetom kao što je Venera, vjerovatno možete očekivati da će se kraljevska čistka dogoditi na kraju.

Vi ste neko ko ima dar, harizmatični ste i možete da nagovorite ljude na bilo šta… Ali, možete li da otvorite svoje srce za ljubav? Ovaj mjesec će vam dati novu perspektivu.

A interesantan dio u vezi toga je da ćete dobro postupiti ako budete u stanju da svoju kontorlisanu prirodu svedete na minimum.

Smanjuje se krug ljudi oko vas, pa ćemo videti šta će se desiti… To će biti dobro za vas jer će vas u drugačijem svijetlu vidjeti oni koji žele da vas bolje poznaju.

Vaš ljubavni život će preći na novi nivo samo zato što će vas efekat Blizanaca navesti da mjerite svoje riječi ljubaznošću, za razliku od vašeg uobičajenog ‘iskrenog’ komplikovanja.

Pazite na svoje riječi u ovom osjetljivom periodu – ne morate da budete šef svega, a i sama ljubav želi mjesto u vašem životu, pa neka se to desi.

Prestanite da osuđujete sve oko sebe, i predajte se povjerenju i mogućnosti da i vi, Strijelci, možete voljeti i biti voljeni u potpunosti.

Ljubav vam je na raspolaganju u ovom periodu, zato uđite u ljubavni voz odmah, prije nego što još jednom propusti vašu stanicu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh