Svaštara

Mladina majka je ovako obučena došla na kćerkinu svadbu: Zbog skandalozne haljine prošla sito i rešeto, isprozivali je zbog jednog detalja

Mama svake mlade želi da lijepo izgleda na vjenčanju. Dešava se da pogreše u izboru garderobe, ali stvari postanu mnogo lošije ako njihova fotografija završi na internetu.

Majka mlade je prošla sito i rešeto na internet forumima zbog kombinacije koju je izabrala za vjenčanje. Leopard print haljina sa malo dubljim dekolteom i visokim sječenjem nije naišla na pozitivne reakcije.

Fotografija je završila na grupi koja je posvećena najgorim modnim kombinacijama na venčanju uz komentar: “Nisam obična mama, ja sam kul mama”.

Članovi grupe nisu nimalo bili stidljivi u komentarima i mladinu majku su etiketirali kao “gospođu koja je ide na vjenčanje po piletinu”.

“Gospođo, to je vjenčanje vaše ćerke, a ne da se glupirate”, “Haljina je pakao”, “Ovaj prorez je uništio cijelu haljinu. Izgleda kao nezavršen rad”, “Naravno da je leopard print”, nizali su se negativni komentari, prenosi “Daily Star”.

Članovi grupe su sigurni da je mlada propala od blama kad se njena majka pojavila, piše “Žena Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh