Svaštara

Uspjeh im je suđen: 5 najtalentovanijih horoskopskih znakova

Astrolozi tvrde da su na naš talenat utiču i zvijezde. Ako im je vjerovati, ovih pet znakova se time može pohvaliti.

Uspješna žena - Aura.ba

Blizanci

Oni zaista brzo uče i usvajaju znanja – postižu uspjeh u svemu čega se late. Veoma su dobri u novim vještinama, a talentovani su i za umjetnost i učenje jezika.

Djevica

Djevice krasi odlučnost bez obzira na to čime se bave. Uvijek teže najboljem i uspjehu. Zbog svoje odlučnosti nailaze na poštovanje drugih.

Škorpion

Iako se ne čini da su najbistriji, ulažu puno truda u finalni rezultat, bez obzira na to je li riječ o tome šta će naučiti ili kakav će utisak ostaviti na druge.

Jarac

Jarčeve krasi snažan nagon, organizovanost i usmjerenost na karijeru. Zbog tih osobina oni su dobre vođe. Znaju kako da ostanu fokusirani i svjesni su da do cilja vodi samo naporni rad.

Ribe

Veoma su kreativne i imaju razvijenu maštu. Vole publiku, nemaju tremu i često svoja osjećanja mogu da izraze samo kroz umjetnost, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh