Svaštara

Horoskop za vikend: Od danas je moguća svaka čarolija – sijat ćemo od sreće!

Horoskop za vikend – Saznajte kakvu čaroliju i transformaciju nam donosi Merkur u se*stilu sa Plutonom!

Horoskop - Astrosudbina.com

Na kraju sedmice u petak 2. aprila, prije nego što Merkur napusti znak Ribe, napraviće se*stil sa Plutonom.

Ovo je slika Hermesa i Hada, boga podzemnog svijeta. Hermes je jedino božanstvo koje je moglo da se kreće kroz donji i gornji svijet i prenosi poruke. Prije nego što izađe iz znaka svog pada mora proći kroz podzemni svijet i prenijeti poruku Plutona. A poruka Plutona je da uvijek moramo nešto staro i dotrajalo da otpustimo, kako bi ušli u nešto novo i kako bi se transformisali.

Ovo je priča o Feniksu i našoj čudotvornoj moći da uvijek možemo da se mijenjamo i transformišemo. Da bismo živjeli istinu, moramo odustati od laži! Da bismo živjeli svoju svrhu i misiju, moramo skinuti sve nepotrebne maske sa lica, prenosi “Profesionalna astrologija“.

Da bismo bili srećni, moramo da osjetimo da smo mi dio božanske energije koja nas nikada nije napustila!

Rođeni smo da budemo lagani i sretni, a to možemo samo kada ne umanjujemo sebe i kada dozvolimo sebi da imamo svo pravo ovog i duhovnog svijeta da sijamo od sreće!

Želim vam da prestanete sebe da umanjujete i obmanjujete da nešto nije moguće, jer živimo u svijetu gdje je svaka čarolija moguća. Dozvolite sebi da budete pravi čarobnjak!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh